charlotterudenstam

Arjuna Ardagh: Därför är det klokt att tillbe en kvinna del 3

Arjuna Ardagh har beskrivit vad en man kan göra för att ta sig längst in i en kvinnas hjärta och han menar att det som krävs är at...Arjuna Ardagh har beskrivit vad en man kan göra för att ta sig längst in i en kvinnas hjärta och han menar att det som krävs är att mannen verkligen älska fullt ut. Och når han ända dit in kommer han att upptäcka att denna kvinna representerar alla kvinnor.
Men hur gör man i praktiken?

Här ger Arjuna Ardagh några ledtrådar till hur vi - män som kvinnor - kan göra för att börja våga älska kvinnan fullt ut.

Skapa ett altare
Skapa ett altare i ditt rum som tillber det Gudomligt Feminina. Lägg bara symboler som representerar det feminina på ditt altare. Arjuna har en tavla som heter ”Beatrix” av Dante Gabriell Rosetti, en staty av (gudinnan) Quan Kin. Låt altaret fyllas med vad som helst som påminner dig om det feminina och tillbringa några minuter om dagen med din tillbedjan. Just det, tillbedjan, beundran, hängivenhet. Offra rosenblad. Offra dikter. Offra allt och be henne att visa sin allra innersta essens för dig. Detta kommer att leda till mirakel, oavsett om du är ensam och väntar på den rätta kvinnan eller om du redan är i en relation och längtar efter att möta din kvinna på ett djupare sätt.

Skapa en vana
Börja med att göra ett åtagande att du ska  säga till din kvinna eller till vilken kvinna som helst, tio gånger dagligen någonting som du beundrar hos henne. ”Jag älskar doften av ditt schampo.” ”Jag älskar sättet du skrattar på”, ”Färgen på dina ögon är så vacker”. Givetvis måste det du säger vara passande. Du kan gå så långt ut på grenen som du vll om du har en relation till kvinnan, men kom ihåg gränserna med andra kvinnor. Låt din kommunikation stämma överens med den port du står vid. Om du till exempel uppskattar rundningen på en kvinnas bröst och du berättar det för tjejen som sitter i kassan i affären, skulle kunna uppfattas mer som sextrakasseri än som ett uttryck för tillbedjan.
Så nu är det upp till dig att börja tillbe kvinnan på ditt sätt. Kanske får du inspiration av Arjuna Ardaghs förslag.


Vad är det första du vill göra för att visa dig själv, världen och kvinnan att du vågar älska det feminina fullt ut?

Related

tillbedjan 7028106265320699853

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item