charlotterudenstam

Gratis telefonseminarium: Sju steg till ett bättre sexliv

Foto: André de Loisted. Den 3 maj kl 20.00 har du möjlighet att lyssna på Alexander och mig, när vi ger gratisseminariet: Sju steg till...

Foto: André de Loisted.


Den 3 maj kl 20.00 har du möjlighet att lyssna på Alexander och mig, när vi ger gratisseminariet: Sju steg till ett bättre sexliv.

Det enda du behöver göra är att anmäla dig
och så ha tillgång till telefon när det är dags.
Det finns också möjligheter för dig att lyssna i efterhand,
om tiden inte skulle passa dig.


Under sommaren kommer Alexander och jag att börja erbjuda en del aktiviteter på nätet. För vi vill bidra till riktigt bra och kärleksfulla relationer.
Du kommer att få mer information efter hand.
Det första steget är alltså detta telefonseminarium.
Här är lite mer info:


Sex är en viktig del av livet. När vi mår bra sexuellt, är det stor chans att andra delar av livet också fungerar bra.
Med ett bra sexliv kan du känna dig sedd och bekräftad, du kan känna att dina behov blir mötta, du kan känna dig attraktiv och sexig.
Ibland händer det att sexlivet kommer på andra, tredje eller sista hand i en längre relation. Det är det som kanske blir av en sen fredagskväll när alla måsten är avklarade? Men då kanske du är så utsjasad, att sexet inte blir vad du önskar.

Ett bra sexliv börjar med dig själv. Att du känner din lust. Hur du sedan väljer att kanalisera den – som solosex eller tillsammans med din partner, är upp till dig. Det är du som känner, tänker och agerar. Det är du som är medskapare och ansvarig för dina nära möten.

Vi vill uppmuntra dig till att känna lusten, bejaka lusten och hitta sätt att hitta tillbaka till den, när det känns som att den är på väg att mattas av, när den är helt borttappad, eller när du helt enkelt vill få lite påminnelser om vad du kan tänka på för att få ett (bättre) sexliv.
Under det här timslånga telefonseminariet – som är helt gratis – kommer Charlotte att intervjua Alexander, som kommer att lotsa dig som lyssnar genom de sju stegen som kan bidra till att du ger mer plats för ditt sexliv.
För att du är värd det.

Vi kommer att prata om…
… hur självkänslan påverkar sexlivet.
… hur du ser till att vara här och nu, och slippa fastna i tankar på det som varit.
… varför det är viktigt att kommunicera om sex.
… varför det inte är så smart att fokusera på tekniken.
… hur du får tid att ha sex.
… om lust i längre relationer.
… hur du kan välja kärlek istället för irritation.Du anmäler dig genom att följa den här länken och följa instruktionerna.
Varmt välkommen!

Related

telefon 1195422591677714889

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item