charlotterudenstam

Ett par steg mot helkroppsorgasm. Adventsboken lucka 22.

Det finns många andningstekniker som kan hjälpa dig att få orgasmer som känns mer än i könet. Vi börjar närma oss Sex med universum. E...Det finns många andningstekniker som kan hjälpa dig att få orgasmer som känns mer än i könet.
Vi börjar närma oss Sex med universum.
En perfekt lärare på vägen är Barbara Carrellas, som så klart är en av lärarna i sexsibilityutbildningen.
Det här är en djup full andning, där du ska andas med hela kroppen. Det är också en andning som hjälper dig att få större och starkare orgasmer.
– Ju mer bränsle du tillför, ju mer energi du tillför, desto starkare orgasmer kan du få, säger Barbara Carrellas. Att fylla dig med mycket energi (genom andningen) är som att lära dig cykla.
Barbara Carrellas har beskrivit hur vi lärt oss att få orgasm utan att andas. De flesta lärde sig få orgasm genom onani i tonåren. Det gällde att vara snabb och tyst – och alltså lät du bli att andas. Det blev ett inlärt beteende. Nu behöver du lära om.

Med Barbaras metod tar det längre tid att bygga upp energin och få orgasm, men den blir större och fyller hela kroppen, istället för att hålla sig nere kring könet.

Så här kan du börja träna på att få stora energiska orgasmer:
Dansa energiskt och andas ut och in genom munnen i tio minuter.
Lägg dig ner bekvämt. Ta 12 dynamiska andetag. (Andas ut och in djupt och snabbt).
Ta två djupa fullständiga andetag.
Ta ett tredje.
Håll andan och spänn hela kroppen. Börja med att spänna bäckenbotten – det är viktigast att de är spända. Räkna långsamt till 15. Släpp loss andningen.
Känn vad som känns i kroppen.
Vila en stund.


Tränar du på detta sätt kommer du att få härliga orgasmer.
Och då och då kan du skicka iväg en bön, ett önskemål eller en affirmation till universum. De orgasmiska kraften kommer att hjälpa dig!

Orsaken till att många bara känner en orgasm i eller runt sin kön, beror på att vi brukar fokusera på det. Vårt sinne är kraftfullt och där vi lägger intentionen dit kommer också energin att flytta sig.
Det innebär att du kan sätta en annan intention än du brukar och tillsammans med andningen - till exempel de andningar du har lärt dig i Sex med universim - kan du lära dig att cirkulera den sexuella energin i hela kroppen. Det är andningen so mser till att energin flyttar sig runt i kroppen.

Du kan göra följande enkla övning:
Sitt kvar i stolen. Slappna av både till kropp och sinne. Ta några djupa andetag.
Ta sedan och knip. Försök att låta knipningen utgå ifrån mellangården (perineum).
När du kniper ta ett djupt andetag och känner hur energin flyter upp genom kroppen ända dupp till dina armar och fingrrar, genom ditt hjärta och nacke, ända upp till toppen på ditt huvud.
Andas ut genom munnen.
När du andas ut, föreställ dig att du energin sjunker ner genom din kropp, ända ner i benen, känn att du blir tyngre och mer grundad. Kan du känna att det spritter lite i kroppen? I så fall känner du ditt eget energiflöde.
Enligt tantra så möts många av kroppens energiflöden i den här punkten. Så när vi kniper, så kan vi öppna flera kanaler och låta energin släppas fri i kroppen.
Det är faktiskt möjligt att få energiorgasm (helkroppsorgasmer) på det här sättet - alltså utan någon som helst beröring av erogena zoner.

Se till att du kniper - och lär känna de olika muskelgrupperna i bäckenbotten - och gör det 30 gånger om dagen. Det är det enklaste sättet att skapa grunden för helkroppsorgasmer och energiorgasmer.

Detta tillsammans med Barbara Carrellas andningsövning är bra sätt att få fart på energin.
Ett tredje sätt är att du andas medvetet genom alla chakran, till exempel i den chakra breathing meditation.

Börja experimentera med de här metoderna. De tar dig på vägen mot starkare sexuella upplevelser. En del tekniker kan vara lite knepiga att lära sig. Men det är värt det. Och knipa kan du göra när som helst - utan att någon ser det.

Related

sex med universum 3010726917934421101

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item