charlotterudenstam

Så känns sex med universum. Adventskalendern lucka 24

Nu har adventskalendern Sex med universum nått sitt klimax. Under 24 dagar har jag gett dig massor med tips och tankar, som du tillsamma...Nu har adventskalendern Sex med universum nått sitt klimax.
Under 24 dagar har jag gett dig massor med tips och tankar, som du tillsammans kan använda för att skapa den bästa av allt julklappar: Sex med universum.
För mig är sexualitet något som ständigt expanderar, som har oändliga möjligheter.
Och sex kan vara den snabbaste, och faktiskt enklaste, vägen till universum, gud, eller vad du vill kalla det för.


Känslan av att ha sex med universum är svår att beskriva.
Men det handlar om total närvaro. 


Det handlar om en njutning som känns i hela kroppen.
Du kan få känslan av att vara mitt i universum och att du på en och gång är i din kropp och samtidigt vara förenad med allt. Det är den totala kärleken. Det är ett tillstånd då det är bara är möjligt att älska allt och alla. För då är du allt.


Och enligt Quodoushka är det i dessa stunder som vi är i direktkontakt med källan vi fötts ur.
När jag får riktigt starka sexuella upplevelser så försvinner ljuden omkring mig. Det är som att jag år i en stark bubbla av närvaro. Och jag kan få förnimmelser av att befinna mig på två platser samtidigt. Alltså i kroppen, tillsammans med den jag älskar. Och samtidigt kan jag känna det som jag är där ute i universum. Det är som att jag och min partner både smälter samman och hamnar i andra dimensioner.
Jag kan andas mig upp genom mina energicentrum, mina chakran och låta känslan av orgasm sprida sig ändå upp till toppen av mitt huvud. Många gånger har det känts som att det stannar till där, som att sista steget ut i universum fattas. Men ibland känns det som att kronchakrat öppnar sig och jag bara far ut i universum. Då har jag verkligen sex med universum.


För mig är detta lättast att nå tillsammans med en partner.
Men det är också möjligt att få den där känslan om jag gör en fysisk meditation där jag är solo och mitt fokus är på andning.


Jag har fått träna upp förmågan att känna energin i kroppen, att liksom ladda upp min kropp. Det kan ske med flera metoder, oftast tillsammans. Andning, beröring är viktiga ingredienser. Och faktiskt också tid. Det är som att kroppen behöver laddas upp med mycket beröring och lek för att jag ska nå in till energiorgasmer och helkroppsorgasmer.


Och som jag ser det har jag ännu bara upptäckt ett hörn av universum. Det finns fortfarande en massa njutning att utforska, upptäcka och tillåta sig.


En sak är viktig att säga. För mig fungerar det inte med kontroll eller ha som avsikt att uppnå det här tillstånd. Det uppstår när jag släpper taget, släpper kontrollen och tillåter mig att ta emot och njuta. 


Och detta är verkligen värt att utforska, mer och mer och mer. För människor som har sex med universum lite då och då... ja... varför skulle de vilja slåss, hata eller snacka skit om någon... De vet ju hur underbart livet verkligen kan vara. Och att detta underbara skapas i deras egna kroppar - bara de tillåter det.


För mig var sexsibilitycoachutbildningen ett viktigt steg till Sex med universum. Jag behövde lära mig mer om min sexualitet, men också att slappna av, att träna, att nära-vara.

Nu önskar jag dig en riktigt skön jul och sköna helger.
Nästa vecka blir en stilla vecka på bloggen, då jag bjuder på meditationsliknande inlägg och då jag uppmuntrar dig till stillhet, vila och reflektion.
Det ska jag också göra.

Kärlek, kramar och ljus
Charlotte


PS: Samtidigt på min blogg på julafton 2011: Sista avsnittet av adventsboken. (Den finns som bok nu, min adventsbok och heter då: Vägen till mitt ja till mig själv)
Related

sex med universum 3433172802904089947

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Guds Son är född är det den kristna julen firar.
    ”Sex med universum” är det sätt vi alla kan återfödas till Guds söner och döttrar. Vi blir de vi egentligen alla är från början, Guds söner och döttrar.
    Det nya julbudskapet!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item