charlotterudenstam

Sex är vad du njuter av. Adventskalendern lucka 15.

Det finns så mycket föreställningar om vad sex är eller borde vara. Så här tycker jag : Sex är vad du njuter av. En som har vågat utfors...Det finns så mycket föreställningar om vad sex är eller borde vara.
Så här tycker jag: Sex är vad du njuter av.
En som har vågat utforska det är Ruby May. Hon är en av lärarna i sexsibilityutbildningen och hennes fält är Conscious kink.
– Min sexualitet har aldrig rymts i en låda, jag har alltid gått igång på udda saker. Och jag antar att det också är resultatet av min inneboende tendens att ifrågasätta allt - i  synnerhet de kulturella normer och tabun som jag var omgiven av. Och eftersom kinky ansågs som tabu, så var det  extra tilltalande för mig, det säger hon i en intervju som jag kommer att publicera lite senare här på bloggen.

På samma sätt som en del föredrar salt framför sött, eller någon gillar gult framför blått, eller föredrar att springa över att promenera eller bara älskar sommaren och har svårt för vintern, så kan sexuella preferenser vara olika.


Och de sexuella preferenserna kan förändras över livet. Den som först gillade killar, kan senare gilla tjejer mer, den som först gillade stilla sex, kan börja gilla häftigare sex... och sedan kan du välja vilka parametrar du vill.


Min erfarenhet är att det finns mycket att utforska inom sexualiteten. Det är inte bara missionären i ett mörkt sovrum en fredagnatt. Det är inte heller bara trekanter med analsex och rakade kön och sperma som sprutar och kvinnor som skriker. Det kan vara så väldigt mycket. Sex kan vara rent andliga upplevelser, det kan ge en känsla av gemenskap, en känsla av makt, en känsla av kåthet, en känsla av att bryta tabun, en känsla av total gränslöshet. Det kan vara så mycket.


Och det är ett land som är spännande att utforska. Vilka sensationer gillar just jag? Det kan vara värt att pröva nya sätt, nya möten, nya beröringar, nya vad som helst... bara för att se och upptäcka. Du kanske märker att något som ditt sinne sagt nej, säger kroppen ja till, eller så har du en fantasti som ditt sinne bara älskar, men som inte kändes så kul i verkligheten.
Bli en sexuell utforskare. 

Och våga lära dig vad just du njuter av. 
Och du gör det. 
Njut. 
För att du är värd det!


Related

sex med universum 5688557311112959491

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item