charlotterudenstam

The JoyRide Malmö: Prova på love in action för bara 650:-

The JoyRide Malmö är en nyfödd festival. Den föds ur askan efter The JoyRide Experience, som tvingades ställas in.  Mer om det här. Nu ska...

Stacks Image 1412The JoyRide Malmö är en nyfödd festival.
Den föds ur askan efter The JoyRide Experience, som tvingades ställas in. 
Mer om det här.

Nu skapar vi fyra dagar där du kan känna dig fri att vara du – där ledorden är kärlek, sexualitet, närvaro, medvetenhet, respekt, tillit och frihet.


Kom och var med om workshoppar, meditation, performance, föreläsningar, möjligheter att chilla, kramas, bara vara, ta en fika, möta nya och gamla vänner, göra yoga eller qigong.

Workshopparna innehåller frigörande andning, tantra, dans, sexuell energi, taoistisk energimassage, lek, flirt och naturligtvis en workshop för att släppa skam.


Kom den första dagen - pröva något helt nytt.

Detta kanske är helt nytt för dig.
Därför väljer vi att ha den första dagen, den 10 augusti, öppen för alla som vill.
För bara 650:- får du både vara med på alla programpunkter och en vegetarisk middag.

Det allra första som händer, efter den sprakande invigningen, är en obligatorisk workshop om gränssättning, som leds av Alexander, Calle Rehbinder och mig själv.
När vi umgås med andra människor är det viktigt att känna våra ja och nej och att kunna säga dem när de passar. Den inledande workshoppen är något som du kan ha stor nytta av – även om detta blir ditt enda möte med The JoyRide Malmö.

Senare på eftermiddagen och kvällen finns sammanlagt 6-7 workshoppar att välja mellan.
Möt legendaren Baba Dez Nichols, världsberömd inom fältet sexuell frihet.
Möt Kicki Nordström och dansa extatiskt.
Möt Sarasai Johansson och lär dig konsten att flirta på ett lekfullt sätt.
Pröva frigörande andning med Rani Spets Edgren, Bo Wahlström eller Sofia Sjöblom – som tillsammans utbildar blivande andningsterapeuter i flera länder.
Möt Alexander och Charlotte Rudenstam i en energifylld workshop om sex och skam.
Möt Silja Rehfeldt, som kallar sig ”warrior of bliss” i en workshop som visar hur du kan använda kroppen för att njuta mer.
Avsluta kvällen med dans till fem rytmer med amerikanen Eugene Hedlund, eller sakta ner och ägna dig åt att bara vara, massage eller småprat.


Resten av festivalen fortsätter på samma tema.

The JoyRide Malmö - love in action pågår 10-13 augusti.

Tidigt varje morgon har du möjlighet att ägna dig åt att meditera, yoga eller qigong.
För att skapa trygghet för dig som deltagare kommer du att vara med i en liten grupp, en sharinggrupp, där du konfidentiellt kan dela med dig av det som känns i ögonblicket. Sharing är ett sätt att lätta på trycket och bli sedd och speglad av de andra i den lilla gruppen – för många ett av de viktigaste inslagen i en festival som denna.
Under dagen finns tre workshoppass.
Och vid tiotiden på kvällen öppnar vi för dans eller något framträdande.

The JoyRide Malmö – love in action, bygger i hög grad på mer eller mindre idéella insatser. Där finns koordinatorer, volontärer och workshopledare, som kommer att göra allt för att du ska få en upplevelse som gör att du känner dig mer levande och har lättare att vara dig själv.

The JoyRide Malmö är en helt drogfri festival. När vi möts för att pröva nya saker och där närhet och intimitet kan ingå, är det oerhört viktigt att de som är med är ”hemma”. Drogfrihet skapar en grundtrygghet för alla som är med, och öppnar för närvaro och medvetenhet. Vår erfarenhet är att deltagarna faktiskt blir höga ändå… på sina egna upplevelser. Måbra-hormonet oxtycin kommer att flöda i rummen.

Här är en länk till det fullständiga och preliminära programmet. Överraskningar kommer med stor sannolikhet att uppstå.

Tangopalatset


Tangopalatset är en alldeles utmärkt lokal att använda. Det finns en enorm sal som kan samla flera hundra människor och där finns ytterligare tre rum som vi kommer att ha workshoppar i. Dessutom finns det restaurang, café och platser att bara vara på eller umgås med nya vänner.
Möjligen kommer vissa av workshopparna att ske på annan plats. Ju fler personer som anmäler sig, desto mer expanderar vi ut i staden.


Jag vet inte vad ni pratar om och är nyfiken på att veta mer!


Följ den här länken - där möter du workshopledare, artiklar och den mediauppmärksamhet som vi mött.


Jag vill köpa min biljett nu.
Det kan du göra här - varmt välkommen till en värld av mer kärlek. 
På den sidan finns detaljer om priser.

Sessioner

Om du under festivalens gång önskar få massage eller någon annan kroppsbehandling kommer det, mot avgift, att vara möjligt.


Varmt välkommen
Charlotte och Alexander


Related

the Joyride 3151415142484892102

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item