charlotterudenstam

Kickstarta hösten med att uppgradera dig: Vill du ha mer love, sex eller freedom?

Vill du ha en snabb förändring i ditt liv och är beredd att satsa mycket  på det? Eller är du mer försiktig och vill ta ett litet steg i t...Vill du ha en snabb förändring i ditt liv och är beredd att satsa mycket  på det?

Eller är du mer försiktig och vill ta ett litet steg i taget?

Vi erbjuder dig en coachingrelation, där vi möts under tid och du kan känna dig trygg att vi finns där för dig när din tid är inne.

The JoyRide – life filled with love, sex and freedom to be you.

Det är precis det vi, Alexander och Charlotte, vill bidra till. Att människor som söker upp oss ska känna att de är fria att vara sig själva, i liv där de låter kärleken och sexualiteten ta plats på sina egna villkor.

För att göra det lättare att ta steget och ge dig själv mer plats i ditt liv har vi skapat fyra paket, där samtliga bygger på att vi bygger en relation över tid, då vi möts alltifrån en gång i månaden till varje vecka.

Vi har mångårig erfarenhet av coaching och det som skiljer vår metod från de flesta andras är att vi ser kroppen som ett viktigt instrument i coachingen.


Coahingen kan ske via Skype eller genom att vi träffas i Malmö.

I coaching med någon av oss kan du exempelvis få:

 • Känna det som är i ögonblicket.
 • Bli medveten om din kropp.
 • Lyssna på din kropp och ditt hjärta.
 • Samtala.
 • Möta coacher som inte viker för de svåra frågorna eller de starka känslorna.
 • Göra övningar för att öka närvaron i kroppen.
 • Göra övningar för att komma i kontakt med din sexuella energi.
 • Få uppgifter att göra mellan sessionerna.
 • Coacher som möter dig i total närvaro.
 • Känna dig friare att vara du.
 • Stärka din relation till dig själv och andra.
 • Öka din självkänsla.
 • Förändra din självbild.
 • Få konkreta verktyg som du kan använda i vardagslivet.


1. LOVE – coaching för dig som behöver lite stöd över tid.


En timme i månaden där du står i centrum. En timme för dig som känner att du då och då behöver ha stöd, för att klara att vara du. 

Läs mer om LOVE-coachingen.


2. SEX – coaching för dig för dig som behöver mer stöd.


Två timmar i månaden där du står i centrum. Tid för dig som känner att du behöver mer stöd i livet just nu. Du kan ha något konkret som du vill utforska och det finns en möjlighet för dig att få ”läxor” mellan gångerna.

Läs mer om SEX-coachingen.

3. FREEDOM – coaching med Alexander för dig som vill starta en process för att läka gamla sår och vill känna dig fri att vara du.


Du känner att du verkligen vill bli fri och är beredd att göra en ordentlig satsning i tid och energi för att ”hitta hem” till dig.

De som väljer freedom brukar känna att livet i allmänhet inte fungerar och att sex och nära relationer fungerar dåligt.

Ditt åtagande är att delta i coaching – som kan innehålla fysiska övningar – 1-2 timmar varje vecka, tid som vid behov kan utökas.

Alexander kommer att finnas till för dig, du kan mejla eller sms:a när du vill och du ska känna att han finns där för dig, i din process att bli mer du.

Läs mer om FREEDOM-coachingen.


4. 100 % DU – tillsammans skapar vi ett coachingpaket som passar just dig. Boka in en tid för ett första möte, så kommer vi med ett förslag till dig.
Ja, du vet självklart att du är unik och att du tillhör dem som inte kan inordna sig i färdiga program och paket. Jag lovar, vi vet hur det känns, så därför har du chansen att skapa ditt helt egna program och vår utgångspunkt är att vi kan hitta en lösning som passar både dig och coachen.

Related

livet 6289437216544985765

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item