charlotterudenstam

100% Du: Känn din rörelseGer du dig tid att möta din egen livsenergi?
Om inte föreslår jag att du tar chansen nu?
Hur kan du låta livet vibrera i dig nu?
Hur kan du känna pulsen i dig?
Och vad är den rörelse din kropp gillar?

Det finns givetvis många sätt att nå till rörelsen och energin i dig. Ett sätt är att älska. Och det finns så många andra sätt. Det är skönt också med sätt att hitta hem, genom att vara med dig själv, genom att starta pulsen i dig, genom att känna att din livsenergi är din och inte något du lånar från någon annan.

Så ta möjligheten att rent fysiskt känna rörelsen i dig. Dansa vilt. Ta en snabb promenad. Lek. Kickboxas en stund. Älska med dig själv. Tillåt kroppen att ge ljud ifrån sig. Känn svetten rinna.

När du är i kontakt med din livsenergi, finn handlingar som du utför inifrån hjärtat. Gör något som känns meningsfullt för dig. Känn att det är tid för kärlek för dig, din omgivning och för världen. Vi lever i en tid med så mycket behov av kärlek. Sätt igång kärleksvibben i dig.
Så saknar du egna idéer gör detta: Sätt på musik som du verkligen gillar och gör en sprakande musikmeditation, där du dansar dig svettig.
Sitt sedan stilla en stund, lägg märke till din andning och se vilka nya tankar som friläggs.Kärlek och ljus

Charlotte

PS: Du kan få många impulser till att lära känna dig själv mer, genom att läsa min bok 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap.

Related

livet 6277892130554719624

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item