charlottecronquist

#5 100%-podden möter Mia Lehndal
Mia och Charlotte möttes i slutet av maj på Heart& Hand Isis gudinnetempel, efter en yogasession.


Välkommen till veckans avsnitt av 100%-podden där jag, Charlotte Cronquist, möter fantastiska människor som älskar livet.


Mia Lehndal är coachen som vill bidra till modigt ledarskap. Hon säger att världen behöver coacher och autentiska ledare som vågar utmana det konventionella ledarskapet och skapa förutsättningar för människor att växa till sin fulla potential. Det jag hör att hon säger är att hon vill bidra till att världen fylls av 100%-are.

Dessutom är hon en person som ägnat mycket av sitt liv åt att ge. Nu befinner hon sig i en livssituation med två små barn. På sin blogg skriver hon:

”Under ganska lång tid har jag varit den som tar emot hjälp mer än den som ger. Det är nytt för mig och började när jag var gravid med min första dotter och har sedan bara fortsatt och blivit ännu tydligare nu när vi har två små. Resurserna räcker helt enkelt inte till och jag behöver be om hjälp lite här och där hela tiden. Ibland av främlingar och för det mesta av nära och kära.”

Du möter Mia och mig i ett djupt samtal om livet, där hon berättar om vad som gjorde att hon bytte spår i sitt liv och vilka konsekvenser det har fått.

Kroppen är en viktig del i hennes liv, då och då erbjuder hon, vid sidan av coachutbildningar, body love yoga (som jag just hade provat då intervjun gjordes) och retreater för dig som vill älska kroppen. Nästa möjlighet är i Värmland i månadsskiftet juli- augusti.

I september startar nästa omgång av coachutbildningen Modigt ledarskap. Det kanske är din tur att gå den?

Och du, vad tror du får Mia Lehndal att gå upp på morgonen?


Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.
Det gör du enklast genom att prenumerera på podden – då får du automatiskt alla nya avsnitt (och kan också ladda hem de avsnitt som redan har sänts.)

Tipsa gärna om 100%-are du vill lyssna till.

Sprid gärna 100%-podden genom att ge podden betyg och en recension i iTunes och genom att använda hashtaggen #100procentpodden när du nämner podden i sociala medier.

Kärlek till dig.


Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.


Related

100%-podden 2620759428833872808

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Vill bara tacka för en alldeles fantastiskt podcast med så intressanta personer, tycker om ditt sätt att intervjua och vara närvarande i samtalet.. och ja, jag ska gå in och lämna omdöme i iTunes för jag hoppas verkligen fler finner den. Ha en synnerligen härlig dag.
  Kram
  Liv

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh vad glad jag blir! Det är respons som din Liv, som gör att det känns meningsfullt att göra det här, faktiskt helt obetalda jobbet. Hjärtat. Närvaron. Livet. Jag vill verkligen bidra till mer kärlek i världen. Stor kram Charlotte

   Radera
 2. Vill bara tacka för en alldeles fantastiskt podcast med så intressanta personer, tycker om ditt sätt att intervjua och vara närvarande i samtalet.. och ja, jag ska gå in och lämna omdöme i iTunes för jag hoppas verkligen fler finner den. Ha en synnerligen härlig dag.
  Kram
  Liv

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item