charlotterudenstam

#28 100%-podden möter Britta Sjöström
Första gången jag mötte Britta Sjöström var hon coach och föreläsare i projektet Mod, passion, jonglör, som handlade om att bidra till att kvinnor blir mer frimodiga och framgångsrika som företagare.
Jag minns hur jag satt i möte med Britta och att en vänskap föddes. Jag kände djupt förtroende för henne. Jag kände henne, att hon var där, att hon brydde sig om, att hon lyssnade och samtidigt var avspänt professionell.
Sedan dess finns hon i mitt liv, även om vi inte har träffats så många gånger. Och just nu i livet känns det som att mer kommer att hända mellan oss.
För samtalet i 100%-podden möttes vi hemma på slottet i Luciatid. I nyhetsfloden är det lätt att glömma bort starka händelser, de ersätts snabbt av annat elände. Men Britta kommer länge att minnas terrordåden i Paris i höstas, för hon var där, mitt i smeten och fick känna rädslan på huden.
Och då hade hon stor nytta av sin stora kunskap om hjärnan. Britta är författare, journalist och entreprenör. Just nu är hennes fokus vårt allra viktigaste organ, nämligen hjärnan.
Och Britta kan verkligen mycket om hjärnan, hon kvittrar om det på ett sätt som inspirerar mig, som får mig att inse att det inte alltid räcker med hjärtat, som jag ofta själv har som fokus.
Hjärnan bakom allt heter hennes eminenta, lättlästa och intressanta bok, som bör ligga framme hemma hos dig. Alltså verkligen ligga framme, läsas i, reflekteras över, så långt ifrån bokhyllans damm som möjligt. Hjärnan bakom allt, heter den och här kan du läsa det mesta om den.
Här kan du köpa boken och även prov I de flesta webbläsare går det att lyssna på podden - men det enklaste är att du laddar ner en podcastapp till smart mobil eller surfplatta. 
Det kan du göra här.
Om inget av dessa alternativ funkar, pröva att lyssna här.


Detta är det 28:e avsnittet om #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.


Jag driver ännu projektet helt idéellt och har, för att se till så att mina krafter räcker, valt att tills vidare ha varannanveckorsutgivning av podden. När förutsättningarna ändras, det vill säga när det finns ekonomi i projektet är intentionen att sända varje vecka. Koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.


Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.


Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.


Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.Vill du vara med och bidra till 100%-podden?

För bara en (1) dollar i månaden kan du vara med och bidra till att 100%-podden blir ett uthålligt projekt, där jag fortsätter att möta 100%-are från när och fjärran. #Patreon är ett enkelt sätt att förenkla livet för kreatörer i sociala medier.Related

100%-podden 1107582879419264030

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item