charlotterudenstam

#29 100-procentpodden möter Anders Bergkvist

– Jag tvekar inte att resa mig upp mitt i en middag och säga vad jag tycker. Det säger Anders Bergkvist, som tillägger att det numera inte är så många middagar för hans del.

Charlotte Cronquist möter Anders Bergkvist för första gången i Göteborg i slutet av januari 2016, i ett engagerat samtal om mod och i förlängningen om att släppa rädsla och skam, även om just de orden inte förekommer så mycket i samtalet.

Anders Bergkvist är förmodligen besvärande att möta för dem som lever i en livslögn, eller som har idéer som saknar förankring i verkligheten, för han har en förmåga att blåsa hål på lögner, föreställningar och fördomar och lever i hög grad som han lär.

I detta intensiva samtal får du möjligheter till aha-upplevelser kring hur du själv möter världen och i vilken mån du påverkas av vilken etikett du sätter på en annan människa. Möter du den som säger att hen är statsminister på ett annat sätt än den som säger att hen spår i tarotkort?

Här kan du möta Anders Bergkvist på hans egen hemsida.


Om du inte kan lyssna direkt i din webbläsare, pröva här. Eller ännu hellre, börja prenumerera på 100%-podden i din podcastapp. Det kan du göra här.
Detta är det 29:e avsnittet om #100-procentpodden. Jag fascineras över vilka spännande möten detta projekt ger mig ... och dig. Det är så härligt att välja att möta människor i närvaro och nyfiket lyssna på deras tankar om livet, kärleken och det som är viktigt för just den person som befinner sig nära min mikrofon.

Jag driver ännu projektet helt idéellt och har, för att se till så att mina krafter räcker, valt att tills vidare ha varannanveckorsutgivning av podden. När förutsättningarna ändras, det vill säga när det finns ekonomi i projektet är intentionen att sända varje vecka. Koppla gärna samman mig med någon eller några som kan vara intresserade av att sponsra eller bidra på något annat sätt.

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.


Related

100%-podden 1875620179767505153

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item