charlotterudenstam

Ska vi ta och sjunga klitoris lov?

http://www.refinery29.com/clitoris-clitopia-music-video


Alltså så underbart det är att få se en musikvideo med Dorian Electra som är en hyllning till den enda kroppsdel vars enda syfte är njutning.
Det handlar så klart om klitoris.
Jag fascineras av att hon, på mindre än fyra minuter, lyckas spegla mäns syn på klitoris genom tiderna ... och där det självklara budskapet är... låt oss verkligen gilla detta organ... som är så mycket större än de allra flesta tror eller vet.

Tyvärr lyckas jag inte dela filmen ... men klicka här så hittar du den. 
Filmen får mig att tänka på Ylva Franzén och hennes långa kamp för att kvinnor ska få njuta sexuellt. Hennes bok Orgasmera mera är ett banbrytande verk och i slutet av förra året kom "Klittra mera" som säger en hel del nyttigheter om klitoris, kvinnors njutning och om vilka hinder njutningen stöter på. Verkligen läsvärd.
Så varför inte ägna dagen åt att gilla klitoris lite extra.
Om du själv har en ... var medveten om vilken guldgruva av njutning den är. Ta väl hand om den. Smek den. Lek med den. Vårda den. Krama den. Visa den att du älskar den skamfritt.
Om du själv saknar en. Tala alltid väl om klitoris, tala väl om kvinnans sexualitet, tala väl om kvinnor, använd vackra ord när du talar om kvinnor och deras sexualitet, bidra till att kvinnor känner sig skamfria i mötet med dig. Visa vördnad för klitoris... ja hela kvinnan förresten.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigareLove is the answer

Känner du skam i kroppen? Då kan du ditt närmare på detta.

Related

sexualitet 1455220647541215632

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item