charlottecronquist

Yonikväll med Charlotte Cronquist Stockholm 8 november för en liten grupp kvinnor


Yonikvällen den 27 september blev fullbokad i ett nafs. Därför öppnar jag återigen dörrarna tisdag 8 november kl 18-21. Anmäl dig redan nu - de få platserna går åt snabbt <3


Vill du ha en bättre relation till din fitta?

Fitta betyder fuktig ängsmark. Yoni, det namn på kvinnokönet som används inom tantra beyder bland annat gudomlig passage. Visst är det vackert? Visst öppnar det för nya tankar? Visst känner du en sprittning av njutning bara vid dessa ord?
Hur kommer det sig då att vi pratar så lite om yonin, eller lyssnar på hennes berättelse? Hur kommer det sig att vi sällan talar om den skuld och skam som omgärdar yonin och kvinnans sexualitet?
Jag bjuder in en liten grupp kvinnor till mitt hem, för att under en tisdagskväll i september tala om och med våra fittor, titta nyfiket på dem, tala om allt från skam till njutning, tala om attityder till fitan och hur vi kan njuta mer, hur vi kan släppa taget om det som håller njutningen tillbaka.
Vi skapar en trygg atmosfär där vi genom samtal och lätt beröring talar om yonin, det allra heligaste och njuter av att kunna göra det tillsammans med några medsystrar.

Ny tid  18-21 tisdag 8 november 2016
Plats: Centrala Stockholm, du får adressen när du anmält dig och betalat.
Hur många: 6 kvinnor.
Pris: 300 kr inkl moms Betala via swish 1234 76 22 09, ange Yonikväll november, ditt namn och din e-postadress. Anmälan är bindande.
Ta med: En handduk, en anteckningsbok, ett öppet sinne.

PS: Faller den här kvällen väl ut, kan det bli uppföljningar och möjligen en serie återkommande kvällar på detta tema.

Related

världen 3660881804299894301

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item