charlotterudenstam

Sexualitet: Häng med på minifestivalen Trust, hold and surrender. Några platser kvar.
Hur skulle det kännas att luta dig bakåt och känna att någon håller dig?
Tillåter du att låta dig falla, ända tills någon tar emot dig, eller kommer rädslan in och du stelnar till mitt i rörelsen?
Under helgen Trust, hold and surrender vill vi skapa en stämning som gör att du känner tillit nog att släppa taget ... och njuta av det som uppstår.17-19 mars ordnar Denice Enerhag, Lasse Hedlin och jag helgen Trust, hold and surrender. Det är en helg i sexsibility- och tantraanda, en minifestival, där du får måjlighet att träffa en rad nyfikna och öppna människor och ett tiotal workshopledare, som vill bidra till att du känner dig trygg nog att njuta av livet.

Det finns förmodligen en massa spänningar och rädslor i dig, du har en kropp som då och då drar ihop dig, tankar som säger att något är svårt eller farligt. Hur lätt är det att njuta då? Hur lätt är det att tillåta angenämna förnimmelser och känslor att strömma genom kroppen?

Ganska svårt är min egen erfarenhet. När du börjar känna mer tillit till dig själv och till din omgivning blir det också lättare att släppa taget, att tillåta det som vill hända. Ibland kan du ha ett behov av att bli hållen, ibland av att hålla någon annan.

Det är denna känsla av tillit som vi vill bygga upp under helgen Trust, hold and surrender. En känsla av att du tryggt kan experimentera, tillåta beröring, beröras själv. Där du kan tillåta dina känslor, möten att uppstå, stunder av vila och stunder där hela kroppen är igång, stunder då du känner lusten pirra i dig, stunder då du vill närma sig andra, stunder då du är med dig själv och reflekterar, stunder då du interagerar, stunder då du leker, eller dansar, eller ligger i en kramhög tillsammans med någon annan, stunder med ögonkontakt, stunder i samtal, stunder i varanda.

Under helgen kommer du att få tillgång till en rad workshoppar som ska göra allt detta lättare för dig. Det blir tillfälle för lek och hudkontakt, men också för övningar som handlar om att göra gränser tydliga, så att du kan känna dig fri att, som en vuxen och ansvarstagande människa, kan leka, undersöka, skrattar, flörta eller vad just du behöver.

Vi håller på att samla en grupp workshopledare med erfarenhet från tantra, sexsibility, frigörande andning, massage, dans och mycket mer. Hela startfältet är inte klart än, men vi släpper eventet i alla fall.

Vi kan ta emot 35 deltagare och redan är 28 av dem bokade och betalda. Så du har ännu chansen att vara med om denna unika och mumsiga helg.

Vi kommer att hålla till centralt i Stockholm, det kommer att finnas ett härligt fik med en del rawfood, det kommer att finnas ett mysrum och så flera ställen att hänga och umgås i pauserna.


Du kommer att möta härliga deltagare, härliga medhjälpare, ett härligt café och till det dessa workshopledare med följande workshoppar:

Sandra Bergman - Flödande dans
Tobias Berlin - Sinnlig njutning med klös
Olle Bjerkås - Cuddleparty
Charlotte Cronquist - Surrender
Denice Enerhag: Att hålla och bli hållen
Eins Gustafsson - Lall, live and let live
Lars Hedlin - Att hålla i rörelse och stillhet
Marina Kronkvist - Playful figting
Lorenzo Stiernquist - Ta för sig med samtycke
Peter Stridsberg - Frigörande andning

(med reservation för ändringar)

Pris 2500:- (inkl moms)

Skicka ett mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com och säg att du kommer. När du fått respons från mig, skicka pengarna till företagsswish 1234 76 22 09. Ange ”Trust” och din e-postadress – så är du med.


Just nu finns det 7 biljetter kvar. Har du frågor? Skicka ett mejl eller ta kontakt via Facebook.

Hoppas vi ses i mars!Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Lite inspiration från kärlekskrigaren:

Related

världen 7484141273142342210

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item