charlotterudenstam

Sexualitet: Så här berör du med närvaro

Hur känns det att någon rör dig med närvaro, jämför med om hen tänker på något annat?
För mig är det en milsvid skillnad, där närvarande beröring känns skön och där annan beröring ibland känns plågsam och ibland till och med gör ont - även om handen gör samma rörelse.

Här är en liten film om hur du kan träna din förmåga att röra vid någon med närvaro.Ett bra sätt att träna beröring är att du börjar med att du själv rör lätt vid till exempel din egen arm, då är det också lättare att ge närvarande beröring till en annan.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Har du svårt att känna dig själv, veta vad du vill? Känner du dig osäker eller osexig?
Gå en av Charlottes online-kurser, till exempel Älska kroppen, eller unna dig en timmes coaching... för att du ska känna dig mer som du och ta för dig av livet på dina villkor.

Related

sexualitet 2285594897979763456

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Om ens partner vägrar närhet? Att det känns fel för partnern med all beröring?

    SvaraRadera
    Svar
    1. Det är en stor fråga, tänker jag. Att ha en partner som inte gillar beröring alls, är det förmodligen något som är viktigt att samtala om. Är det okej för den som önskar beröring med en partner som inte vill ha eller ge beröring? Jag levde en gång med en partner som hade svårt med beröring och till slut insåg jag att jag hade det behovet och att jag inte kunde kompromissa bort det. För andra kanske beröring är mindre viktigt och det går att leva med ett fysiskt avstånd.

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item