charlotterudenstam

74 100%-podden möter Andreas Adde Grünewald

När jag möter Andreas Adde Grünewald upptäcker jag en hunger på livet, som är ovanligt bokstavlig. Och hunger blir en av de saker vi samtalar om när vi möts på Slottet en sommardag.

Tänk dig en person som medvetet utmanar sin hunger och tillåter sig att gå hungrig i dagar - som låter bli att äta, för att nyfiket uppleva vad som händer. Det är vad jag kallar att gå till botten med något, att verkligen undersöka egna koncept om livet, vanor, det som tagits för självklart, för att sedan kunna navigera mer självständigt i livet.

Det är med ett stort leende han möter mig, han har ett smittande skratt, han vibrerar av liv. Och samtidigt så leder han kurser med namn som "Yoga för skeptiker" - förmodligen för att han själv varit så skeptisk genom livet, i synnerhet i förhållande till sådana flummigheter som han en gång tyckte att just yoga är.

För mig är det fascinerande. En man som i många år vistats i it-världen - och fortfarande har en fot kvar där, men som känt en dragning till något annat. Kanske är det att verkligen leva livet. Att vara i livet fullt. Att känna kroppen. Att känna andningen. Men också med en önskan att förstå sambanden.

Med Andreas Adde Grünewald i ett samtal som spänner från hunger till kärlek.

Blir du nyfiken på Yoga för skeptiker? Här kan du blir mer upplyst.

Då och då ordnar han också tysta retreater.

Lyssna till podden i ljudspelaren:


Om det inte går att lyssna i din webbläsare, kan du pröva här istället.
Eller ännu hellre prenumerera på podden! Det kan du göra här.Prenumerera på 100%-podden

Det går utmärkt att lyssna på #100procentpodden här, men det allra bästa är om du väljer att ladda ner och prenumerera på den i din podcastapp (som är gratis att ladda ner om du inte har en) så kan du lyssna precis när du vill i din smarta mobil eller surfplatta. Då får du veta när nya avsnitt kommer och kan bläddra igenom dem som redan har sänts... och lyssna på människor som väcker något i dig.
Här prenumererar du.

Jag blir superglad om du dessutom gör en kort recension av podden.

Var med och bidra till 100%-poddens framtid

Tillhör du dem som lyssnar på 100%-podden?
Isåfall är du inte ensam.
Jag är stolt över att helt själv ha producerat mer än 75 avsnitt sedan starten för snart två år sedan. Jag gör det helt på min fritid, för att jag älskar det.
Du kan göra en liten, men viktig, insats för att säkra 100%-poddens framtid och göra det lättare för mig att prioritera arbetet med den. Det du kan göra är att ge en dollar per nytt avsnitt av 100%-podden. Just nu är det några få lyssnare som gör det och jag är tacksam för varje person som bidrar.

Så här gör du.


1. Gå in på https://www.patreon.com/charlottecronquist

2. Klicka på den röda “Become a patron”-knappen, till höger.

3. Välj en summa att donera, 1 dollar räcker.

4. Skapa ett inlogg antingen med din mejl eller med Facebook.

5. Fyll i dina betaluppgifter.

6. Få min stora tacksamhet.


Vad är Patreon och varför gör jag detta?

Det här klippet förklarar det rätt bra: https://www.youtube.com/watch?v=wH-IDF809fQ. Patreon är ett sätt för innehållskapare som jag (som har en podd, eller en blogg, eller kanske gör klipp på YouTube) att få betalt för det vi skapar från vår publik. Vem som helst kan skapa ett konto på under 3 minuter och bestämma hur mycket de vill bidra med per avsnitt som publiceras.

Tack för hjälpen! Stor kram!

Specialavsnitt

Då och då gör jag specialare av #100procentpodden. Det finns avsnitt på engelska och så uppstår en del andra överraskningar också.

Här kan du lyssna på mitt sommarprogram från 2015.

Varmt välkommen till en värld där du får vara 100%-du.Charlotte Cronquist är kärlekskrigareLove is the answer

Related

100%-podden 1840693101062802145

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Kul med Adde - honom har jag mött i GNH-sammanhang och nu ska jag ta mig tid att lyssna till era ord <3

  SvaraRadera
 2. Hej Tess. Vad roligt att lyssnar. Tack så väldigt mycket Charlotte för en väldigt fin pod.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tess var med i ett av de första avsnitten av podden - och tack så mycket för tacket <3 http://www.charlottecronquist.org/100/2015/5/28/100-podden-mter-therese-mabon

   Radera
 3. Jag har alltid ifrågasatt ätandet, men åt oftast frukost som en duktig flicka. När jag hittade 16:8 fick jag äntligen bekräftelse - frukost behövs inte för alla! Nu äter jag när jag vill. Ibland går det 11 timmar, ibland 18, ibland längre ändå. Ibland äter jag innan yogan som är kl:12, ibland efter. När det än blir är det jag som bestämmer och min kropp är mycket nöjd med det! :-)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Så härligt Stella! Min har blivit lite mer "tålig" också ;)

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item