charlottecronquist

Lekfull tantra kommer till Luleå!

Ett bra sätt att testa något nytt som en är nyfiken på är att gå en workshop på några timmar.
Då kan en få en liten aptitretare, en liten hint om vad det är.
Därför bjuder jag in till en kväll med Lekfull tantra i Luleå lördag 26 maj.


Jag vet inte hur många gånger jag har stått och väntat vid en kurslokal och känt nervositeten spritta i kroppen. Lite oroligt har jag sett mig omkring. Det är lätt att inbilla sig att alla andra deltagare redan känner varandra och att jag är ensam.

Det blir en stund av en enorm ensamhetskänsla och jag känner en flykttendens i kroppen. ”Nej, det här är nog inget för mig, jag går min väg...”

Men så stannar jag kvar med allt det där pirret. När dörrarna väl öppnas märker jag att stämningen är vänlig, ganska snart förstår jag att många är lika osäkra som jag. Blygt möter jag någon annans blick och snart är det möjligt att andas igen.

Vad jag vill säga är att jag har varit där så många gånger. I tveksamheten. I rädslan. I oron. Och sällan eller aldrig har jag haft minsta fog för de där tankarna, mina mindfucks, som nästan fick mig att gå därifrån, redan innan det började.

Det finns många föreställningar om vad som kan hända på en tantrakurs – du kan vara fylld både av förväntningar och oro.

Ett sätt att göra det lättare att stilla nyfikenheten inför något nytt är att gå en kortare workshop – som kvällen med Lekfull tantra – då får du en liten tårtbit och kan senare avgöra om du vill äta mer av just den här tårtan.

Tantra har blivit starkt förknippat med sex – medan sex i själva verket är en beståndsdel i tantra, ungefär som att sex naturligt är en beståndsdel i ditt liv. Det tantra kan ge dig är större medvetenhet om hur viktigt det är att vara här och nu, med din kropp, med din andning, med dina rörelser och med dina ljud.

Och det fiffiga är ju att allt detta finns med också när du älskar – kroppen är där, andningen är där, ljuden är där och rörelserna är där.

Under den här kvällen kommer du att får göra några enkla övningar, som visar dig mer av vad tantra är. Du kommer att behålla kläderna på – och får räkna med att rör dig, känna din energi och att ta emot beröring.

All beröring som sker under den här kvällen sker med samtycke – vilket är grundläggande både i tantra och i livet i allmänhet.

Tänk dig att få vistas i samma rum under några timmar, där du vet att den beröring du både ger och tar emot är välkomnad. Bara det kan ge dig en skön känsla – och skapa trygghet.

Orsaken till att jag startar i Luleå är att jag numera har familjeband dit – och slår det här väl ut, kommer jag gärna till fler platser och göra några timmars workshop. Ta kontakt med mig om du har några vänner som vill vara med.

Under kvällen blir det också en liten stunds mingel med te och lite nötter.Välkommen till en lekfull tantrakväll i Luleå!

Tid: Lördag 26 maj 2018 18-22

Plats: Centralt i Luleå – du får adressen efter betalning

För vem: Du som är nyfiken eller intresserad av tantra. Du kan komma ensam, med en kompis, med en partner, passar alla oavsett sexuell preferens.

Bra att ta med: Mjuka kläder (du kommer att röra dig) och en flaska vatten.

Pris: 400 kr för en person, 700 kr om du betalar för två. Swisha beloppet till 1234 76 22 09 – ange din e-postadress och ”tantraluleå”. Vill du betala på annat sätt, ta kontakt med Charlotte


Här kan du läsa mer om Lekfull tantra. Den finns också som onlinekurs och helgkurs. Boken Lekfull tantra är nästan färdigskriven!


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantra 302160550192373181

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Vad spännande! Jag har aldrig riktigt förstått vad tantra är, men tyvärr är Luleå för långt bort för mig :-) Lycka till!!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack Maria! Jag har kurser i Stockholm också. Och om du följer länken om Lekfull tantra i inlägget, så får du veta lite mer om hur jag ser på tantra. Ett härligt sätt att leva. <3

   Radera
 2. Åker ni förbi Delsbo på väg till Luleå?

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Bengt! Just den här gången så flyger jag direkt till Luleå. Men en annan gång kan det vara aktuellt med en Norrlandsturné ... då kanske Delsbo kan finnas med på kartan. Om du drar ihop folk, kommer jag gärna dit. <3

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item