charlottecronquist

Sexualitet: Konsten att ha sex på strandenJag ligger på en strand vid Cape Cod.
Den varma solen smeker mig.
I takt med att jag värms upp börjar kroppen vibrera.
Jag inser att det är ett väldigt diskret sätt att ha ”sex on the beach”.


Kroppen vibrerar och jag känner energin som löper genom hela kroppen. Det är en skön känsla. Lusten sprider sig i kroppen. Jag ligger på mage och andas. Jag lägger märke till kroppens rörelser, det är som att jag bevittnar mig själv, samtidigt som jag känner sprittningarna i kroppen. Vibrationen kommer och går i vågor, ibland rör sig kroppen långsamt och ibland snabbare.

Om någon skulle betrakta mig från lite håll skulle de se en kvinna som ligger och solar och om de tittade lite extra noga skulle de lägga märke till att kroppen inte är helt still, utan att det finns en vibrerande rörelse i den.

Det får mig att tänka på att sex kan ske och upplevas på så många olika sätt. Det vanligaste är ju att det sker fysisk beröring och att könen och andra erotiska zoner är inblandade i leken. Och skulle jag ha gjort det på stranden, hade det verkligen skett på egen risk, eftersom andra badande eller solande skulle kunna anmäla det beteendet.

Det var som att jag hade en kärleksstund med solen, sanden, vinden och havet. Jag bara låg ner stilla, gjorde inga aktiva rörelser alls, utan bara lät kroppen vibrera som den ville.

Och jag tänker att jag är lyckligt lottad som så lätt kan komma i kontakt med njutning – och det utan att någon vare sig lägger märke till det, eller skulle kunna ta illa upp. Eller skulle någon kunna tänka: ”Eftersom hon njuter nu, gör hon något förbjudet, även om jag inte kan förstå vad som sker”. Inte vet jag.

Ofta när jag är med om att min energi sätter igång på det här sättet, blir jag förundrad. Vad mycket energi och sexuell energi som får rum i mitt system. Tänk att jag kan ha känslan av att älska, genom att vara stilla och andas in ögonblicket.

En extra bonus med att kroppen kan sätta eld och även nå ända till energiorgasm av att njuta av elementens lek med mig på stranden, är ju att jag, i en situation där jag möter en annan kropp, tänder snabbare. Som att den stilla stunden på stranden blir ett slags förspel till en fysisk kärleksakt.Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answerI helgkursen Lekfull tantra (Stockholm) får du bland mycket annat träna på att känna din energi på olika sätt och att lägga märke till hur olika slags beröring kan upplevas. Näta kurs sker 22-23 september och det finns ett fåtal platser kvar. En kan vara din.

Enklaste sättet att anmäla dig är att swisha kursavgiften, 2500 kr inkl moms, till 1234 76 22 09. Här kan du läsa mer om kursen.
Related

sexualitet 2362165254960788156

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Aldrig hört eller lagt märkte på detta att man kan känna & få en sån känsla när man solar.
  Kanske borde sola oftare dock solar ja aldrig.

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Emma! Det kan vara solen, det kan vara vinden, det kan vara något annat. För mig handlar det om att jag tränat upp förmågan att förnimma det mer subtila och i takt med att jag gör det kan det också liksom växa i volym.

   Radera
  2. Du kan ju pröva att bara vara i naturen vid något tillfälle, blunda och andas och lägga märke till alla sinnesförnimmelser och se vad du upptäcker. <3

   Radera
 2. Vibrera gör jag inte i solen, men visst förbereder och värmer den min kropp, som ett förspel, om jag låter den. För det handlar ju om att tillåta sig att bli påverkad. Kan stänga av också :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan också stänga av det och fascineras samtidigt av kroppens förmåga till njutning och jag är glad att jag uppfattar det, alltså att jag är medveten om att det sker.

   Radera
 3. Jag får nog bekänna att jag inte hade en aning om att man kan ligga på stranden och vibrera av njutning. Blir mest trött och dåsig när jag ligger i solen.

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item