charlottecronquist

Nu uppgraderar jag hemsidan - välkommen till kärlekskrigarens värld!

Uppfixad hemsida!!!
Ibland är det tid för förnyelse.
Som just nu.
Jag har snyggat till min hemsida, organiserat om den, utvecklat shoppen och skaffat en kalenderfunktion.

Trots att jag inte är någon tekniker har jag gjort mina egna hemsidor de senaste tio åren.
Tidigare använde jag programmet Rapid Weaver som verkligen är bra för Apple-användare. Men jag ville ha ett alternativ som fungerade bättre för mig, särskilt med tanke på att jag var i färd med att starta 100%-podden.
Jag fann Squarespace, som jag är supernöjd med. Enkelt, snyggt, med många teman och möjligheter att lägga podden där, ha en webbshop och nu också (den stora nyheten för mig) kunna ha mina onlinekurser på min egen sajt.
Nu flyttar jag mina onlinekurser, en i taget, "hem till mig". Just nu går det att köpa Älska kroppen och Lekfull tantra online utan att lämna min sida. För dig som köper kurser kanske det spelar mindre roll - men för mig gör det stor skillnad. Jag har under några år använt en dyr plattform för mina kurser, för att jag helt enkelt inte visste hur jag själv skulle kunna fixa med det. Nu fann jag en lösning (som krävde att jag själv gick en onlinekurs!!!) som jag kan använda direkt i Squarespace.
 Det känns redan som ett lyft, även om allt inte är klart än. 
För att kunna ha onlinekurser hos mig, behövde jag byta tema hos Squarespace. Det bar mig lite emot, eftersom jag tyckte om det tidigare och hade vant mig att jobba med det. Så jag fick välja ett som fungerar med onlinekurser. 
Stora delar av veckan har jag använt till att bygga om hemsidan, lägga in onlinekurser och skapa den Love weekend som startar i morgon. Fredag-söndag får alla som handlar via webbshoppen 25% rabatt - oavsett hur mycket de köper.
Jag har också infört en kalenderfunktion, som gör det lättare att köpa coaching och sessioner av mig och boka specifika tider. Det känns också som en bra förbättring. Samtidigt har jag passat på att strukturera mina arbetstider på ett tydligare sätt. Därför tar jag emot klienter måndagar och torsdagar. 
Kanske är det så att du som är van att besöka mig inte märker så stor skillnad - men jag gör det. Det finns en del nya fiffigheter, förutom dem jag har nämnt och kanske du märker dem när du hälsar på. (Titta till exempel längst ner på varje sida). 

Jag känner mig nöjd, stolt och glad. Och lite trött faktiskt. Jag har haft många långa timmar framför skärmen och använt musen så det känns lite i axeln. Men det får det vara värt!

Och om du undrar om Lekfull tantra-boken, så har jag fått besked om att den ska komma i nästa vecka. Jag hoppas det stämmer!


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer


PS: Rabattkoden till Love weekend är helt enkelt LOVEWEEKEND2018 (start i morgon) - och om du vill köpa en kursplats, lägg märke till att antalet platser är begränsade. Här är en direktlänk till webbshoppen.


Related

världen 1145794095759360942

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Så spännande! Jag har väldigt dålig koll på hemsidor men försöker uppdatera min kompetens inom det området :)

    SvaraRadera
  2. Låter kul att ha en hemsida tyvärr har jag inte det pga krångligt drt där me ekonomi o så men ska kika in hos din webbshop.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item