charlottecronquist

16. Möt Nadja Eriksson som berättar om The Big SHE! #charlottepodden



Vad är meningen med livet? Med vilka hör jag hemma? Hur skapar jag kontakt med dem?
Det är stora frågor som många brottas med.
Nadja Eriksson menar, och jag är enig, att det börjar med dig själv och din relation till dig.
Därför guidar hon människor in till de djupaste, visaste delarna av dem själva. Något som finns där djupt inne och som står i kontakt med något som är större än oss själva.
Möt Nadja Eriksson, som i dag erbjuder kurser i självkärlek, som har en bok om The Big She på gång och som vet att allt finns inne i oss... bara vi tillåter oss att komma i kontakt med det.

Jag mötte Nadja en sensommardag och vi genomförde samtalet på hennes favoritspråk: Engelska.
Lyssna och se vart kärleken kan bära dig just idag.

För dig som är nyfiken på vad Nadja Eriksson gör - botanisera på hennes hemsida.




Jag är en kärlekskrigare som vill bidra till mer kärlek i dig och i världen. För mig startar den resan inne i mig - och inne i dig. När jag kan känna självkärlek och självacceptans är det lättare att också vara kärleksfull mot andra. Det är lättare att göra val som är mer kärleksfulla på livets alla arenor. Kärleksfullhet smittar, är min erfarenhet.

En av mina arenor som #kärlekskrigare är #charlottepodden.
Här möter jag människor som jag betraktar som något slags kärlekskrigare. Som står upp för att vara sig själva, som har något slags mission och där det blir extra spännande om ord som kärlek, sexualitet, relationer och tantra är tillåtna.

När jag hade gjort drygt 100 avsnitt av #100procentpodden, kändes det viktigt med förnyelse. Framförallt var det flera lyssnare som önskade höra mer av mig. Därför kommer podden att innehålla i första hand två sorters avsnitt. 
I den ena handlar det om hur du kan ta makten i ditt liv och i det andra möter jag intressanta, roliga, härliga, spännande människor.
Du kan ta makten i ditt liv, genom att se på dig själv med en klarare blick - och acceptera dig själv som du är. Det skrev jag om i boken ”100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap”. Nu finns den som ljudbok (premiär i september 2019) och jag har därmed läst in hela boken, kapitel för kapitel. Varje kapitel är kort och avslutas med en reflektionsfråga. I #charlottepodden kommer jag att läsa upp kapitel och reflektera kring innehållet - och min intention är att du också kan börja reflektera över dem. Ju mer koll du har på dig, ju mindre rädd du är att möta alla sidor av dig, desto mer av en #kärlekskrigare blir du.

I intervjuavsnitten kommer du att möta många kvinnor (som det ser ut just nu) och vi kommer att tala om djupa aspekter av livet - samtal som jag hoppas också kan inspirera dig till att ta makten i ditt liv.

Du får gärna föreslå personer jag ska intervjua, eller teman som du tycker är viktiga för en #kärlekskrigare. Sexualitet och tantra är det extra lätt att få med mig på - för jag menar att när vi har kontakt med vår sexuella kraft, kan den smitta och göra resten av livet härligare.

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera den vidare till vänner och bekanta.
Jag blir oerhört tacksam om du gör det.
  1. Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).
  2. Dela poddavsnitt med andra, rekommendera podden till andra, tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har löst att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till kärlekskrigaren” eller ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.

Tack för att du har läst ända hit.
Världen behöver mer kärlek.

Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

charlottepodden 6140321991590573016

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Håller absolut med om att det börjar inom oss själva. Att lära känna sig själv och gilla att att hänga med den personen.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tänk att det ändå kan vara så mycket rädsla för att göra det!

      Radera
  2. Ja! Precis! Håller med! (mkt utrop här :-)

    Jobbar mycket med det med de kloka kvinnor jag har som kunder: tyck om dig själv! Där börjar det. När du känner det kommer du att bete dig schysst mot dig själv. Leva hälsosamt ...

    HEJA HEJA!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Vara snäll mot mig själv, ett av mina mantran, som jag fortfarande behöver säga emellanåt, när jag tappar bort det.

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item