charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 1: Mötas i kärlek och respekt


Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!

Det här avsnittet är taget ur kapitel 2 "Vad är tantra?"

"Tantra är så mycket mer än tantrasex, det är som en hel världsbild. Genom tantra skapas en känsla av att höra samman, medvetenhet, flow och frihet. Det väver samman alla delar av människan till en helhet som firar och respekterar livet och existensen och som erkänner det gudomliga i det. När du tar in den här medvetenheten när du älskar, så kan du i kärleksakten få uppleva att du når andra nivåer än du är van vid.

Tantrasex kan bli ett sätt att både befria dig och känna samhörighet. Det tantra bygger på är att du älskar och respekterar kroppen och den andra personen. Det blir ett sätt att ha sex tillsammans, där gåvan ni ger är att ni är där för och med varandra, utan att tänka på något annat.

Tantrasex kan också bidra till att du kan komma i kontakt med andra medvetandenivåer medan du älskar. Det sker genom att du låter din djuriska lust, din kåthet, få kontakt med något som är större än du, som du kan kalla det gudomliga (eller något annat som du kan relatera till). Du kan alltså låta det fysiska, kroppsliga mötet, förenas med energi och en andlig kraft och när det sker, kan du uppleva det gudomliga i dig. Det låter kanske märkligt, men jag lovar, när det händer är det en skön upplevelse.

Nycklarna till tantrasex är enkla. Det handlar om andning, ljud, rörelse, energi, beröring och närvaro. Det är en fördel om du har en viss uthållighet, och ger dig tid och utrymme att träna. Du kan börja med enkla övningar, men sedan kan tantrasex bli ett livslångt utforskande som kan leda till att hela livet blir rikare, långt bortom det sexuella mötet."Köp e-boken Lekfull tantra -  för endast 100:- (normalt 210:-) priset gäller till och med imorgon kväll.


Kom i håg att ladda ner den till datorn redan i dag.

BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer


Related

sexualitet 6175948768197417235

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Jag vill dessutom lägga till att lekfull tantra, både boken och dina helgkurser, är fantastiska "insteg" i tantravärlden som passar de som liksom jag måhända varit lätt nyfiken men aldrig riktigt tagit klivet in... vilket jag sannerligen inte ångrar att jag gjort, med dig som min förebild och följeslagare!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Åh tack Helena. Det är en härlig värld att vara och växa i. <3

   Radera
 2. Du avdramatiserar det mystiska med tantra. Det känns så självklart när du berättar om det. Det är ju såklart så här det borde vara i alla relationer 💕

  SvaraRadera
  Svar
  1. Det är precis det jag vill. Tänk att vara i din full kraft, helt enkelt!

   Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item