charlottecronquist

Lekfull tantra-kalendern 4: Det börjar med självkärlek


Välkommen till en adventskalender i kärlekens tecken.

Under 24 dagar kommer du att få tips, tankar och övningar ur min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet".
Varje dag kommer ett specialerbjudande, från din #kärlekskrigare. Du får upp till 50% rabatt på något och det priset gäller till i morgon kväll!
Så håll ögonen öppna och passa på!


I dag får du ett inspirerande avsnitt ur Kapitel 6 "Det börjar med självkärlek"
 Dagens kärleksklapp är onlinekursen "Älska kroppen" till halva priset.

"Tänk dig att du varje morgon, som en meditation, ägnar dig åt självkärlek i tio minuter. Tänk bort idén om onani eller masturbation och öppna alla dina sinnen för njutning. Släpp tanken på att komma i mål, tillåt dig att göra en sensuell resa denna korta morgonstund. 
Känn kokosoljan mot din hud, känn dina händer, dina armar, dina bröst, din mage, dina lår, dina fötter och självklart också ditt kön. Närma dig ditt kön utifrån nyfikenhet. Om du är kvinna undvik att smeka klitoris, om du är man undvik att runka kuken i syfte att få utlösning. 
Låt istället dina smekningar sprida ut känslan av njutning i hela din kropp. Rör vid ditt kön, hälsa på det, smek det. Som kvinna, tillåt handen eller händerna att smeka också fittan, säg hej till din g-punkt, håll fingrarna stilla en stund vid din livmodertapp och i avslappnat tillstånd observera det som sker och det som känns. Kanske kommer du att få orgasm, eller fontänorgasm djupt inne i dig, kanske inte. Det viktiga är att du tillåter din sexuella energi att vakna, att finnas där, att leka med dig. Som man, lek med din kuk, smek den, gör mjuka rörelser du inte brukar göra, dra mjukt i den, dra i pungen, lägg lite tryck vid mellangården, känn blygdbenet och utöka smekningarna till hela kroppen. Ställ inga krav på att kuken ska resa sig. Visa att du gillar den även när den är mjuk.
Jag undrar hur världen skulle vara om vi människor varje morgon bygger upp vår sexuella energi genom en stunds självkärlek utan krav på explosioner? 
Det som med största säkerhet händer är att du, lite i taget, bygger upp din sexuella energi, så att du verkligen känner hur kåt du är på livet. 
Det finns många sätt att ta hand om dig och livet i dig. Genom att se till att din sexuella energi blir en del av ditt liv, kan du också känna mer energi i livet som helhet. Du kan bygga energi på många sätt. Förutom att visa dig självkärlek och olika kärlekslekar, kan du ana eller känna energin när du exempelvis yogar, dansar, vandrar i naturen, simmar, mediterar aktivt eller gör en andningsövning.
Nu kanske jag gick händelserna lite i förväg. Det är så lätt att ryckas med när det handlar om njutning. Det viktiga budskapet här är att det är du som äger din sexualitet, det är du som njuter, det är inget som någon annan ger dig. Därför är det också viktigt att du blir så mycket vän med din kropp att du vet vad den njuter av – det kan du ha stor nytta av i sensuella eller sexuella möten med andra."

Köp onlinekursen "Älska kroppen" för endast 300:-  (normalt 600:-) priset gäller till och med imorgon kväll.

Ange koden 4DEC för att få rabatten. Här hittar du onlinekursen i webbshoppen:

OBS! Kom ihåg att ladda ner den till din dator i samband med köpet. 

BONUS:
Fram till julafton får du en liten adventsrabatt på min bok "Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet", när du handlar med swish. Normalpris inklusive porto är 275:- för en bok.
1 Lekfull tantra 250 kr
2 Lekfull tantra 500 kr
3 Lekfull tantra  700 kr
Gör du en beställning på mer än 1000 kr får du ett exemplar av min bok "Börja tala" (som gör dig tryggare när du talar inför grupp). 

Swisha till 1234 76 22 09 och ange din postadress, så jag kan skicka böckerna.
Om du vill ha en julhälsning till någon, skicka det önskemålet i mejl till mig cronquist.charlotte snabela gmail.com 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer

Related

sexualitet 5255905849709143129

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Jag smeker katten varje morgon och han njuter. Dags att ge lite till mig själv - tänk att det inte varit lika självklart att prioritera det.

    SvaraRadera
    Svar
    1. Oh vilken fin reflektion Yvonne - TÄNK ändå, att det inte är så självklart att låta njutning för egen del vara del av prio. Sträcker upp handen och säger "Jag med!".
      <3

      Radera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item