charlottecronquist

Nyfiken på tantra? Jag har boken för dig.



Jag har kommit till insikt om att jag skriver de böcker, jag själv skulle haft nytta av att läsa tidigare i livet.
Tack vare mina erfarenhet, där jag vandrat längs en slingrig väg, där jag ibland har snubblat, ibland ramlat handlöst, ibland sprungit snabbt, ibland bara njutit - har det blivit möjligt för mig att skriva dem.
Ibland har mina knän varit rejält skrubbade och andra gånger har det känts som att jag kan dansa eller njuta i timmar. En slags berg- och dalbana med andra ord.


 
När jag började se på mig själv med lite större distans, med nyfikenhet och lekfullhet blev det lättare att leva.

Jag är tacksam för varje steg på resan, även de som smärtat, för de har tagit mig till den plats jag är på i dag. Och tack vare mitt nyfikna inre sökande, mitt sökande efter meningen med livet, mitt sökande efter vem jag är bortom masker, prägling och inlärda värderingar, så är jag i dag relativt fri att vara mig själv.
Ibland möter jag människor som tycker att jag kommit långt, de jämför sig med mig, och tänker "det som hon gör klarar jag aldrig". Ungefär så tänkte jag själv tidigare. Jag jämförde mig med andra och tyckte att jag var sämre. Och när jag faller i fällan att jämföra mig med andra i dag, är det lätt hänt att trilla dit igen. 
Men jag är ju jag och du är du och det är det som är det härliga. Tänk när du känner dig fri att vara du, tänk när jag är ännu friare att vara jag, tänk när vi lever till fullo - vad kan vi ge till världen då?
Jag tänker att detta med att befria sig själv från en massa inre bojor, inte i första hand handlar om en ego-grej, om att "jag ska må bra". Det handlar i hög grad om vad jag kan ge världen när jag mår bra. Ju friare jag är att vara jag, desto friare är jag att möta världen, och ge av mina gåvor till den.
Under lång tid har jag lagt märke till hur mycket vi håller oss själva tillbaka när det gäller kärlek, sex och relationer. Det kan finnas så mycket rädslor att bli avvisade, att inte duga eller att inte räcka till.
Det är så lätt att ta sig själv på stort allvar och tänka att ens små tillkortakommanden är sådant som andra lägger märke till... och som därmed kan göra att vi inte får en plats i flocken.
När jag började se på mig själv med lite större distans, med nyfikenhet och lekfullhet blev det lättare att leva. Visserligen behövde jag möta mörkret inom mig, men grejen är att bortom mörkret döljer sig ofta skatten - den som är du.
Så när jag jobbar med tantra finns det flera syften med dig. Någonstans i grunden finns en vetskap att vi människor är kärlek och att vi har förmågan att leva kärleksfullt. Om inte en massa: Men..., men..., men...
När jag kan vara fri i mina intima nära möten, blir jag också fri att vara mig själv mer. Samtidigt som det sker får jag allt lättare att njuta av livet i allmänhet och sexualiteten i synnerhet.
När jag skrev Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet - var det för att uppmuntra dig till att utforska de här sakerna och att ta med din kropp och alla sinnen i det utforskandet. För somliga kan det till och med vara omvälvande att upptäcka att livet sker nu - och att tankarna i huvudet lätt för oss bort från livet, från nuet.
Så jag vill verkligen uppmuntra dig att läsa den här boken - för att få ett härligt liv - där du också kan njuta av din kropp, känna energin, lära dig om orgasmiskhet, om smekningar - men också om hur du kan kommunicera tydligare i relationer. 

Du kan köpa flera av mina böcker direkt på min hemsida. Då får du också, om du vill, en liten personlig hälsning från mig (om du köper en pappersbok). Här är länken till min webbshop.

Du kan också swisha 285 kr till 1234 76 22 09 och ange LT samt din postadress, så skickar jag boken med posten till dig. <3

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

världen 2153358649831616818

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Åh, älskar liknelsen i början med att springa fort, snubbla, skrubbsår osv. Känner igen! Och är säker på att alla kan känna igen sig.

    Underbart att du delar med dig av allt på ett så klokt sätt! Och ja, jag är nyfiken på tantra :-)

    SvaraRadera
  2. Klart du ska läsa boken Malin!

    Och gällande detta: "Ibland möter jag människor som tycker att jag kommit långt, de jämför sig med mig, och tänker "det som hon gör klarar jag aldrig"." så tänker jag precis tvärt om, framför allt med dig. Dvs - du har kommit långt och så himla skönt det är att få gå min väg i dina fotspår liksom. Som om du spårat upp vägen lite före mig och jag kan ta den i egen takt och efter egen förmåga, med dig som ledstjärna!

    SvaraRadera
  3. Tack för att du skrivit boken, Charlotte! Den har gett mig viktiga insikter och sköna redskap på resan till att älska min kropp och älska med den.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item