charlottecronquist

34. Ge dig (minst) 90 sekunder #charlottepodden


Vilken är din relation till smärta? Till att känna ett sug?
Vad är du beredd att göra för att slippa suget eller smärtan?
Tänk om det ibland räcker med 90 sekunder för att få det att klinga av.

Hur många beroenden skulle vi kunna vara utan, om vi bara klarade av att andas igenom 90 sekunder av obehag.
Ofta funderar jag på det där, hur lätt det är att välja snabb - men ganska usel - tillfredsställelse - istället för att andas och lägga märke till hur suget eller smärtan klingar av.

I detta avsnitt av #charlottepodden reflekterar jag över detta och läser ett kapitel ur (ljud)boken 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap. Själva ljudboken kan du köpa hos nätbokhandlarna och vill du ha en pappersbok finns den givetvis också på min hemsida. 


 VARFÖR #CHARLOTTEPODDEN?
Jag är en kärlekskrigare som vill bidra till mer kärlek i dig och i världen. För mig startar den resan inne i mig - och inne i dig. När jag kan känna självkärlek och självacceptans är det lättare att också vara kärleksfull mot andra. Det är lättare att göra val som är mer kärleksfulla på livets alla arenor. Kärleksfullhet smittar, är min erfarenhet.

En av mina arenor som #kärlekskrigare är #charlottepodden.Här möter jag människor som jag betraktar som något slags kärlekskrigare. Som står upp för att vara sig själva, som har något slags mission och där det blir extra spännande om ord som kärlek, sexualitet, relationer och tantra är tillåtna.

När jag hade gjort drygt 100 avsnitt av #100procentpodden, kändes det viktigt med förnyelse. Framförallt var det flera lyssnare som önskade höra mer av mig.
Därför innehåller podden i första hand två sorters avsnitt. I den ena handlar det om hur du kan ta makten i ditt liv och i det andra möter jag intressanta, roliga, härliga, spännande människor.

Du kan ta makten i ditt liv, genom att se på dig själv med en klarare blick - och acceptera dig själv som du är. Det skrev jag om i boken ”100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap”. Nu finns den som ljudbok.
Varje kapitel är kort och avslutas med en reflektionsfråga. I #charlottepodden läser jag upp kapitel och reflekterar kring innehållet - och min intention är att du också kan börja reflektera över dem. Ju mer koll du har på dig, ju mindre rädd du är att möta alla sidor av dig, desto mer av en #kärlekskrigare blir du.

I intervjuavsnitten kommer du att möta personer som inspirerar mig på något sätt och vi kommer att tala om djupa aspekter av livet - samtal som jag hoppas också kan inspirera dig till att ta makten i ditt liv.

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera den vidare till vänner och bekanta. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela poddavsnitt med andra, rekommendera podden till andra, tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till kärlekskrigaren” eller ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller.
Tack för att du har läst ända hit.
Världen behöver mer kärlek.
Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

OBS! Kom i håg att jag, under coronakrisen, erbjuder coaching till halva priset för privatpersoner som betalar med swish. Du betalar bara 500 kr - och du får en introtimme för 250:- Läs mer om coaching här.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer  

Related

charlottepodden 7151923507990174576

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Klokt!
    Tänker det där är relevant i väldigt många situationer och stämningar - att andas genom det och se vad som händer, för ofta lättar det. Kiropraktorn min är bra på det där, trycker till nånstans så det gör ont som satan, och jag djupandas så gott jag kan... och sen, ett tu tre, så är det borta. Fantastiskt!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item