charlottecronquist

Veckans tantratips (17): Lek ditt liv


Hur mycket släpper du in lek i ditt liv?
Vad skulle hända om du lekte mer?
Vad skulle hända om du ser livet som en lek?

När vi blir vuxna är det så lätt att välja att se på oss själva och på livet med största allvar. Men vad händer då? Finns inte risken att livet blir tungt, fyllt av krav och måsten? Vad händer om du säger "jag är villig" istället för "jag måste" - bara det är något som ökar lekfullheten hos dig.

Så få inspiration av min lilla film och tipsa om dina sätt att leka ditt liv! Jag skulle vilja höra mer om dina strategier!



Charlotte Cronquist är kärlekskrigare
Love is the answer

Related

tantratips 4987080497233927329

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Alltså... LEKEN har jag bjudit in till på oliak vis de senaste... kanske främst fem åren? Och oj vilken skillnad det gör i mitt liv. (Fast nä, nog lite längre... det var väl redan 2013 eller nått jag roddade Dance Walk Malmö, och om inte det var lek vet inte jag!)

    Men jag vet inte eg vad min strategi är, med mindre än att jag försöker släppa fram glädje-energi närhelst den finns i mig!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item