charlottecronquist

56. Välja njutning #charlottepodden

  Hur skulle världen se ut och hur skulle vi må, om vi fokuserade mer på kärlek än på rädsla. Det reflekterar jag över i det här avsnittet a...

 Hur skulle världen se ut och hur skulle vi må, om vi fokuserade mer på kärlek än på rädsla. Det reflekterar jag över i det här avsnittet av #charlottepodden, där jag också läser ett kapitel ur min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap".

För mig är det sant att vi lever i en värld med mycket rädsla. Och jag tror att både kärlek, närhet, intimitet och sexualitet kan hjälpa oss att bl tryggare i oss själva och mer kärleksfulla.

Lyssna på mina reflektioner och på kapitlet som jag läser och reflektera gärna över din relation till kärlek, rädsla och lust. Dela gärna dina reflektioner med mig!

Boken 100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap - kan du köpa direkt av mig, via min hemsida. Vill du ha ljudboken, så köper du den hos en nätbokhandel - av tekniska skäl, kan jag inte sälja den själv.

Här kan du lyssna på avsnittet:
Jag vill hjälpa dig! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat. 
Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska. 
 I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek. 
 Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande. 

Du kan hjälpa mig! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det. 
Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den  stjärnor). 
Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den. 
Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit. 
Världen behöver mer kärlek. 
Jag gör mitt och du gör vad du kan! 
Tillsammans kan vi skapa magi. 

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare 
Love is the answer 

Related

charlottepodden 6404965674797724867

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Har ingen möjlighet att lyssna just nu, sitter på föreläsning men kanske återkommer. Håller dock med om att kärlek och njutning är lösning på mycket.

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item