charlottecronquist

Ny podcast!!! Träna kärlek och relationer med Bea och Charlotte
 ”Och så levde de lyckliga i alla sina dagar”. Så slutar många traditionella sagor, och får oss att tro att det där med kärlek och relationer är lätt. Beas och Charlottes erfarenheter är en annan.

- Tänk om alla visste att det går att träna på kärlek, på samma sätt som det går att träna på annat vi vill bli bra på. När vi är mer kompetenta på kärlek, är jag säker på att det allmänna välmåendet skulle öla avsevärt, säger Bea Karinsdotter.

I den nya podden ”Bea och Charlotte talar ut” samtalar de om kärlek och relationer i 52 kvartslånga avsnitt. Du som lyssnar kommer att få insikter, skratt och verktyg som gör dig mer kompetent i relationer.
Både Bea Karinsdotter och Charlotte Cronquist är relationscoacher, med lång personlig erfarenhet både av att leva i kärleksrelationer och av att möta andra. De ser att många av de utmanande problem som människor möter sker i relationer och att exempelvis konflikträdsla och anknytningsmönster lätt kan sabotera en kärleksrelation.

– Vi har känt varandra perifert i mer än tio år, umgåtts i samma kretsar, lärt oss mer om oss själva, våra rädslor och drivkrafter och dessutom valt att arbeta professionellt med kärlek och relationer, berättar Bea.

– I somras möttes vi på ett bröllop och det slog gnistor. Vi visste båda att det var dags för ett gemensamt projekt. Och eftersom jag är van poddare föreslog jag att vi skulle göra podd tillsammans, berättar Charlotte.

– Och jag blev eld och lågor, säger Bea.

– Vi vill bjuda in till ökad självkännedom och relationskompetens, och göra det genom att bjuda på egna erfarenheter och dessutom inkludera en övning eller ett verktyg i varje avsnitt, säger Charlotte.

– Så den som följer med på vår poddresa, kommer i praktiken att få en helt fri årslång kurs i personlig utveckling, säger Bea.

Bea och Charlottes podd har premiär den 8 mars.Varje vecka släpps ett nytt avsnitt. Varje avsnitt har ett tema som kan bidra till större självkännedom. I det allra första berättar de om intentionen med podden och det andra avsnittet handlar om kärlek. Sammanlagt planeras 52 poddavsnitt. 

Podden finns där poddar finns, och du hittar den lätt genom att använda hashtaggen #beaochcharlotte 

– Vi är så fantastiskt glada över att genomföra det här projektet tillsammans, eftersom vi vet att det finns så många som behöver hjälp och stöd när det gäller kärlek, sex och relationer, säger Bea.

– Och vi tänker att det blir lätt att ta till sig vad vi säger, eftersom vi använder oss själva som exempel och ofta har glimten i ögat, säger Charlotte.
”Det går att träna på och växa i kärlek”.

Bea Karinsdotter är relationscoach som leder utbildningar för par och singlar inom ramen för Training for love. (trainingforlove.com), både online och på plats. Hon är en uppskattad föreläsare och kursledare, både internationellt och i Sverige. Hon ordnar också kvinnoretreater. 2012 skrev Bea boken “Det är inte magi, det är energi”. Nu skriver hon på sin första bok om kärlek. 

Du når Bea:  bea@trainingforlove.com”Jag vill göra det helt normalt att leva fullt ut”. 

Charlotte Cronquist är relationscoach och författare som leder kurser i tantra och personlig utveckling både online och på plats.(charlottecronquist.org)  Hon har bland annat skrivit ”Lekfull tantra - din väg till att njuta av livet” och ”Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft”. Hon kallar sig kärlekskrigare och lyfter fram leken i kär-leken.

Du når Charlotte : cronquist.charlotte@gmail.com
Related

charlottepodden 3539330139281530711

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item