charlottecronquist

75. Kerstin Helgeland: Jag saknade en arena för positiv sexualitet. #charlottepoddenFör fyra år sedan skapade Kerstin Helgeland Nytfestivalen i Oslo.

Och NYT handlar om att njuta.

En festival om njutning helt enkelt.


Kjersti ville skapa en festival där alla kan känna sig välkomna. Där akademiker med sexologi som huvudämne kan möta utövare av tantra eller bdsam. En arena där man både kan lyssna på kunskap om sexualitet och njutning, och även få vara med på workshop eller  se en film.

– Vi tar upp sexualiteten ur ett individuell, relationellt och samhällsperspektiv, berättar hon i samtalet i #charlottepodden.


Lyssna på samtalet mellan Kjersti Helgeland och mig. Vi talar om om sexualitet och njutning med positiva förtecken och Kjersti berättar om sin egen personliga resa till att skapa festivalen.


Lyssna på ett samtal om njutning.

Blir du nyfiken på Nytfestivalen? Här kan du läsa mer.JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.

Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit.

Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.


Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer

Related

charlottepodden 5286236935263094357

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item