charlottecronquist

87. Gaia Q Lindroos: "Jag ska bli tantraguru" #charlottepodden

 

Gaia Q Lindroos kommer emot mig med ett stort leende. När hon kramar mig är hela hon ett ja. Och det känns som att hon bubblar, verkligen bubblar av energi. Det känns nästan som att vara i närheten av ett kärnkraftverk. Så mycket kraft. Och så många idéer som föds - och förverkligas - av denna tusenkonstnär.

Innan jag börjar en poddinspelning brukar jag fråga personen jag ska samtala med hur jag ska presentera hen. Då brukar det uppstå ett ögonblicks tvekan, ibland mer, samtidigt som blicken far och personen funderar på vilken aspekt av hen själv som ska vara i förgrunden. "Vem är jag?" "Vilken av alla mina roller ska jag välja?" Kanske det ibland händer att personen funderar på vad som ska locka någon att lyssna på samtalet?
Också hos Gaia finns den där tvekan, en stund av inre väljande. Så landar hon i det som känns mest naturligt just nu: "Jag är en tusenkonstnär". Bra val av en kvinna med många engagerade järn i elden.
När jag mötte henne första gången var hon Anna-Lena. Under senare år har något hänt, som bland annat inneburit att hon blivit Gaia. Det är som att hon steppat upp rejält och som att hon har kommit på att livet egentligen är enkelt. Det sker ju nu.
I höstas deltog jag i en av hennes workshoppar, i Temple of tantra i Stockholm. Vi var ett femtiotal människor som möttes av änglar, kramar och tog oss ner i en grotta under gamla stan, i ett rum med stjärnor i taket och madrasser på golvet. Här skulle nybörjare och erfarna tantriker skapa en massagekväll tillsammans.
Och där stod Gaia och lyste och drog in oss i sin lyskraft och i sin självklarhet. Hon bjöd in oss att vara oss själva lite extra för några timmar.
Jag hamnade i en situation där jag behövde säga nej och sökte upp Gaia. "Du kanske är här för att träna på att säga nej", sa hon och bidrog till att fixa situationen. Hon mötte mig. Och det var i det ögonblicket jag tänkte att jag ville bjuda in Gaia till #charlottepodden.

Och så är det så härligt med en kvinna som frankt säger: "Jag ska bli en tantraguru" - det berättar hon självklart mer om i podden.

Vill du få fler upplevelser av Gaia, kolla in hennes Youtube-kanal med massor (ja, massor!) med material.

Så här bubblande kan det bli när två drottningar möts i ett poddsamtal.

Här kan du lyssna på hela poddavsnittet:

JAG VILL HJÄLPA DIG! 

Charlottepodden är ett av mina bidrag till en mer kärleksfull värld. Kärleken startar inne i oss själva och därför vill jag med, med den här podden bidra till att du känner större kärlek och självacceptans... för den som älskar sig själv, har också lättare att känna kärlek till andra och till annat.

Därför innehåller #charlottepodden intervjuavsnitt och reflektionsavsnitt, för det mesta på svenska, men ibland på engelska.

I intervjuavsnitten möter du personer som inspirerar mig och vi för samtal som jag hoppas ska inspirera dig till mer kärlek.

Reflektionsavsnitten fokuserar på hur du kan ta makten i ditt liv, och utgår från min bok "100% Charlotte - ta ditt inre ledarskap". Du får lyssna till olika kapitel i boken och höra mina tankar kring det - som inspiration till ditt eget växande.

DU KAN HJÄLPA MIG! 

Lyssnare hittar poddar genom att rekommendera dem till andra. Jag blir oerhört tacksam om du gör det.

Skriv en recension av podden i din podcastapp. (Eller nöj dig med att ge den en massa stjärnor).

Dela avsnitt med andra, rekommendera podden , tagga ordet #charlottepodden, så kan fler hitta den.

Jag driver #charlottepodden helt på min fritid. När du har lust att stödja mitt arbete, swisha gärna en slant till 0703224242 och skriv ”till charlottepodden” så vet jag vad det gäller. Tack för att du har läst ända hit.

Världen behöver mer kärlek. Jag gör mitt och du gör vad du kan! Tillsammans kan vi skapa magi.

Charlotte Cronquist är kärlekskrigare

Love is the answer


Related

charlottepodden 8770579553445304811

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item