charlotterudenstam

Jag var morgonpigg i radion i morse

I går lunch ringde telefonen och jag fick frågan om jag kunde hoppa in i radiostudion nu på morgonen. Min roll skulle typ vara att var...I går lunch ringde telefonen och jag fick frågan om jag kunde hoppa in i radiostudion nu på morgonen.
Min roll skulle typ vara att vara en klok kvinna och tala lite om föräldraskap och teveserier.
Jag trodde innan att detta skulle kopplas ihop... men det var liksom två ämnen.


Jag gillar att ha god tid på mig på morgonen. Eftersom jag skulle cykla till radion och vara där kl 07.00, tja, så blev det en riktigt tidig morgon.
Genom stadens morgonbrus cyklade jag de nästan fem kilometrarna i radion. I lurarna lyssnade jag på Kristoffer Triumf intervjua Jonas Åkerlund i Värvet. Ganska lite vind längs Lönngatan och bara emellanåt trängde morgontrafikens ljus in och dödade rösterna i mina lurar.

Väl inne på radion känner jag mig hemma. Det är tredje gången på mindre än ett år som jag är med i Malmöstudion. Och jag kommer osökt att tänka på mina förmiddagar med Wivan-Kristina Sandberg på P4 Kristianstad under förra hösten. Hur jag verkligen gillar det där att prata mer eller mindre spontant i radio. Hur jag gillar den lilla nerv som direktsändning innebär.

Jag märker också hur jag blir allt mer bekväm i den rollen. I morse var jag inte ens nervös och jag hade ingen plan för vad jag skulle säga. En skön känsla. Förmodligen är det erfarenheten som gör det och vetskapen om att radion är nu. Det som sägs är redan sagt, liksom svalt i etern. 
Små felsägningar är inte hela världen, det är en del av livet och när det är gjort så är det passerat.

Nu fortsätter min dag på tåget. Vi ska till Stockholm och jag ska ha en tretimmars workshop i morgon, vi ska flashmobba med kramar på eftermiddagen, på kvällen ska vi ha ett THE JoyRide Mingel och i helgen har vi kursen The JoyRide Touch. Det ska bli riktigt skönt att titta ut medan SVerige passerar utanför tågfönstret i dag och för några timmen släppa allt görande. Och njuta av varandet.


Jag är en del av #blogg100. Detta är dag 41.

PS: Vill du vara med på någon av grejerna - följ länkarna <3

Related

the Joyride 2082557871188417503

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Åh, vad roligt att vara med i radion ! Lycka till i morgon på Centralen :)!

  SvaraRadera
 2. Va kul =)
  Du skrev till mig häromdagen att vi har en hel del gemensamt å det må jag säga =) Jag har också varit med i ett radioprogram här i Uddevalla i ca 1 år, som vi sände en gång i månaden, Sex och sånt. Jättekul att sitta i studion när "man blivit varm i kläderna" och sitter med rätt personer så flyter det enkelt på =)
  Mvh /Lis Lustjakt

  SvaraRadera
 3. charlotterudenstam15 april 2014 22:35

  Å tack Brita - det blev sååå bra <3

  SvaraRadera
 4. charlotterudenstam15 april 2014 22:35

  Det är bra att det blivit lättare att tala om lusten och relationerna. <3

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item