charlotterudenstam

Våra kurskamrater del 2: Sofia Sjöblom

Sofia Sjöblom är, bland mycket annat, andningspedagog och snart färdig sexsibilitycoach. Det känns väldigt tryggt att lotsas in i en frigör...


Sofia Sjöblom är, bland mycket annat, andningspedagog och snart färdig sexsibilitycoach. Det känns väldigt tryggt att lotsas in i en frigörande andning under Sofias ledning. Jag vet, för jag har prövat.
Under senhösten leder Sofia en Shaktikurs tillsammans med Jessica Menzinsky.

Så här beskriver Sofia sig själv på hemsidan:
Sofia är grundare av Aifos, socialpedagog, diplomerad andningspedagog, diplomerad i samtalsmetoden The Work, Goodheartcoach, skrattyogalärare och ledare i frigörande dans. Hon har lång erfarenhet som enhetschef med inriktning på utvecklings- och förändringsarbete i arbetsgrupper och verksamheter, samt som projektledare i EU-projekt.

I april 2008 blev Sofia en av de fem först certifierade Goodheartcoacherna i Sverige. Sofia var med och startade Skrattklubb Stockholm 2001 och är instruktör vissa onsdagar. Andra onsdagar går hon dit själv bara för att få skratta lite extra. Sofia har också initierat firandet av Världsskrattardagen i Stockholm 2001 – Skratta på Plattan och sedermera Skratta på Mattan.

Du kan läsa mer på Sofias hemsida www.aifos.se

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item