charlotterudenstam

Make love not porn

Cindy Gallop talar på TED.com om skillnaden mellan porr och verklighet och att vi lever i en tid då många unga "uppfostras" till...

Cindy Gallop talar på TED.com om skillnaden mellan porr och verklighet och att vi lever i en tid då många unga "uppfostras" till att tro att porrfilmsporren stämmer med verkligheten. Därför har hon startat webbsjaten makelovenotporn.com, där hon avfärdar en hel rad myter - samtidigt som hon inte dömer porren som sådan. Vad hon gör är att vidga perspektivet på ett förtjänstfullt sätt. Känns också kul att den här videon är publicerad på ted.com, det tyder på en viss öppenhet.

Att porr är en viktig del av ungdomars liv visar forskning helt klart. När en grupp från Montreal universitet skulle jämföra unga män som konsumerade porr med unga män som inte gjorde det, så visade det sig omöjligt. Alla de tillfrågade konsumerade porr. Och forskning visar också att många tjejer också gör det, även om det fortfarande är fler killar.

Related

TED 5695380251311757297

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Jag gillar hennes lilla tal :) Hon är en tuff brud

    SvaraRadera
  2. makelovenotporn.com tycker jag också är bra!

    SvaraRadera
  3. makelovenotporn.com tycker jag också är bra!

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item