charlotterudenstam

Tio steg till mer lust

Här kommer 10 tips till dig som vill känna mer och större lust i ditt liv. Jag ger tipsen som din sexsibiltycoach . Jag tror att du kan k...


Här kommer 10 tips till dig som vill känna mer och större lust i ditt liv. Jag ger tipsen som din sexsibiltycoach. Jag tror att du kan känna mer energi och ökad sexuell vibration redan när du börjar säga ja till ett par av mina tips!!

1. Börja med att bejaka att du har lust. Det är okej att ha lust. Det är okej att ha lust på ditt sätt. När, hur och var du vill.

2. Titta dig i spegeln. Se på din kropp med kärlek. Acceptera den precis som den är.

3. Massera dig själv. Börja varje morgon med att massera din kropp, gärna med ekologisk kallpressad sesamolja. Det blir ett sätt att uppmärksamma din kropp, att väcka din kropp och att bjuda dig själv på beröring.

4. Smek dig själv. Smek din kropp och känn hur lusten väcks i dig. Det är ett första steg för att känna att lusten kommer från dig själv och inte från någon annan. Lär känna din sexualitet och din sensualitet. Närma dig nyfiket de allra hetaste delarna av din kropp och ge dem din uppmärksamhet. Rör på kroppen, möt din lust. Om du är kvinna – knip regelbundet med kegelmusklerna, så får du på sikt starkare orgasmer.

5. Låt någon smeka dig. Ligg ner och blunda. Låt en partner smeka din kropp med olika föremål (det kan vara vad som helst från en fjäder till en isbit). Känn hur du njuter av beröringen. Våga ta emot.

6. Upptäck också hur sensuellt det kan vara att ge. Smek din partner långsamt och fjäderlätt. När du tycker att du rör honom eller henne långsamt, minska takten till hälften.

7. Uttryck din lust med rösten. När du smeker dig själv eller blir smekt, gör ljud som visar att du njuter. Dina ljud (ordlöst eller med ord) bidrar till att öka din lust.

8. Skapa tid och rum för din lust. Om du har ett tajt livspussel, schemalägg tid för lust (smekningar, onani, sex) och låt inget hindra dig eller er från att använda den tiden. Lägg märke till om du hittar svepskäl för att inte använda din lusttid. Visa dig själv och din partner att lusten är viktig.

9. Om du har en partner, kommunicera kring lust. Berätta vad du tycker om.

10. Gör en date med dig själv eller med din partner. Bjud in dig själv eller din partner till ett kärleksmöte. Förbered genom att göra rummet vackert. För in saker i rummet som retar alla sinnen – smaken, lukten, synen, hörseln och känseln. Den enda begränsningen är din fantasi.

Related

tips 5671856121295617023

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item