charlotterudenstam

Så kul ska det vara på festival: Orgasmkul

Häromdagen var det stora rubriker om att Arvikafestivalen gjort en annorlunda festivalreklam. Gå in på deras hemsida www.arvikafestivalen.se...

Häromdagen var det stora rubriker om att Arvikafestivalen gjort en annorlunda festivalreklam. Gå in på deras hemsida www.arvikafestivalen.se så kan du se själv.
Du ser ansiktet på en blond tjej med piercad läpp. Hon ser glad ut. Hon stönar och ser ännu gladar ut. Lika glad som man kan bli av att gå på Arvikafestivalen till sommaren, menar arrangörerna. Chansen att få hångla är stor, tår det på hemsidan. Och i brist på hångel kan publiken göra som i reklamfilmen: onanera.
Och detta en tjej som onanerar utanför bild i en reklamfilm det får alltså högt nyhetsvärde dessa decemberdagar 2009.
TV-kanalerna stoppades Arvikas orgasmfilmer

Det är rubriken i Dagens media. (Filmer är ju att ta i förresten, de söker en kille för att göra en andra film).
Massor av människor har känt sig föranledda att kommentera artikeln. Här är två exempel:

Bjuckar på dessa!

Fler idéer på konceptet "Vad som helst som är kontroversiellt + Arvikafestivalen": 1. En tjej bajsar ...på riktigt! 2. Någon kräks i ansiktet på en bebis ...på riktigt!t 3. Någon är hög på crack...på riktigt! 4. En kille röker hasch ur en arvikastövel...på riktigt! 5. Någon säger upp Studio Total och hittar en byrå med relevanta idéer värda att betala för ...på riktigt!

Estevan Oriol

Gnäll, gnäll

Gud va alla gnäller, det handlar kanske inte om den mest orginella filmen men herregud vilket rabalder. Jag ångrar mig och tycker numera att det är årets bästa reklam. Hade aldrig anat att så många kunde bli upprörda över en tjej som onanerar år 2010.

KukExpressens rubrik är:
Arvikafestivalen lockar med sex.
De namnger och intervjuar också den onanerande 20-åringen. (Kanske rubriken : ... lockar med solosex ... hade varit mer relevant)

Expressens läsare säger saker som:

Som vanligt är det en massa extrema sexmoralister som har en tendens att söka sig till sådana här forum. Det är ju som på medeltiden. Det spelar ingen roll vad man gör med könsorganet så länge man inte skadar andra, som
t ex våldtäkt. Det är härligt med onani, jag tycker att det var upphetsande att se.
Liberal 1

Dagens ungdom tycks bara bli mer och mer förvirrad. Det är synd om dem. Droger är också en del av festivaler. Ska inte det också visas som något ”naturligt”?

Den här stackars flickan kommer att få leva med denna videosnutt hela sitt liv. Även när hon har vuxit upp och fått ett förstånd. De som har förstånd, de som nu är vuxna, borde ha talat om det för henne. Men vuxenvärlden har inget inflyttande på dessa stackare längre. Det är bedrövligt.

Idag återstår nästan bara sex för att locka till sig blickarna. Imorgon är också det passé. Vad händer sen? Skjuta sig framför kameran eller något annat ännu mer spektakulärt?...

Jajamen

Nya Wermlandstidningens rubrik är: Arvikafestivalen gör reklam - med orgasmfilm
Hos nwt får läsarna inte tycka till i frågan.

Aftonbladet skriver: Festivalen gör reklam med orgasmfilmer.
Också Aftonbladet gör det lilla faktafelet att det ännu bara handlar om en film.

Ur kommentarshögen:
Billigt, pinsamt, konstigt... Fan Arvika, jag älskar er och jag kommer säkerligen besöka skogen nästa år igen, men det här är inge bra. Jag hoppas att syftet är att det ska snackas en massa om festivalen, isf är det lyckat, men som ren reklam? Neee.. ta en tur med kameran på området istället, jag lovar att det skulle bli en kanonreklamfilm.
Piggie

Men fejkade orgasmer i filmer får man visa! -Då talar jag inte bara om När Harry mötte Sally! -Våldtäkter och dödskjutningar får man visa i filmer på TV! -Men sådant farligt som en "riktig/fejkad2 reklam orgasm från en amatör"skådis2 då cencureras det! -Men om en kändis stått och juckat och hånglat och sjungit "screw me, take me, squise me, i wanna kiss you2 el dyl med ett microfonstativ, iförd en minimal klänning, där trosorna syns gång på gång. -Då hade det "victorianska2 Sverige godkänt det!!...
Cyberdebattör

Och efter en del diskussioner i media om huruvida orgasmen i reklamfilmen var fejkad eller inte, kunde Resumé komma med nyheten: Orgasmen är på riktigt.


Related

orgasm 3865922762305853502

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item