charlotterudenstam

Bitterfittan gör det igen!

Bitterfittan i ett tidigare inslag. Tittade på Ballar av stål i Kanal 5 nu i kväll. Bitterfittan var helt oslagbar. Tyvärr hittar jag inte ...

Bitterfittan i ett tidigare inslag.
Tittade på Ballar av stål i Kanal 5 nu i kväll. Bitterfittan var helt oslagbar. Tyvärr hittar jag inte klippet på Youtrube än, men om du klickar här kommer du till kanal5play och kan se hela programmet.
Nour El-Refai (Bitterfittan) föreläser för norska studenter (hon gör en kupp) om vad heterosexuella män behöver veta om sex.
1. Prata med kvinnan.
2. Fittan och anus är inte samma sak. Och så visar hon upp en jättefitta...
3. En sats sperma motsvarar bara 6 bitar möjlkchoklad - allt annat är en myt. Och så häcklar hon lite kring män som vill spruta i kvinnors munnar och ansikten och som säger "mycket proteiner".

Jag och min dotter skrattade så vi skrek! Det blev inte sämre av att Bitterfittan i studion fick programledaren att äta upp en slags motsvarighet till en spermasats....

Har du lite småtrist och har ett behov av att skratta, kan det rädda några minuter av ditt liv!

Related

rolig 5445846573639455453

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item