charlotterudenstam

Sista delen i serien om lyckliga par: De tror på snabbisar (också)

Det är inget som säger att sex måste pågå i timmar (även om det också är läckert). Ställer man de kraven är det lätt att tillfällena att ...




Det är inget som säger att sex måste pågå i timmar (även om det också är läckert). Ställer man de kraven är det lätt att tillfällena att ha sex liksom rinner ut i sanden. Då blir det svårt att hitta tillräckligt med tid. 

Så var flexibel.

Ibland kan ni låta det gå snabbt, med höga och snabba endorfinkickar, ibland kan vi ta det lugnt, leka långsamt, långsamt och bygga upp kåtheten tillsammans.

Som jag skrev i ett tidigare avsnitt är en av de saker som kännetecknar lyckliga par att de faktiskt har sex regelbundet. Och ett sätt att se till att det faktiskt blir av är att inte omgärda sexet med så mycket krav och förväntningar. Utan ta tillfället när det kommer.
Kanske är det lättare i början av en relation, under förälskelsefasen, när kåtheten ständigt lurar runt hörnet. 

Men det går att uppnå också i långa relationer. Varför inte egga upp varandra genom att skriva sexiga sms, stämma möte på lunchen, tja och bara låta det flöda?

En av fördelarna med att ta tillvara också de korta stunderna är att par som har sex ofta bryr sig mer om varandra, är mer förlåtande, mer romantiska och intima … och dessutom har färre konflikter.

Så att ha sex är ett av de absolut bästa kitten i en relation.
Detta var det tionde och sista tipset.

Related

snabbis 7782885723051121345

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item