charlotterudenstam

Sex bra hjärngympa.

Vill du bli en bättre och mer våghalsig problemlösare? Pröva då det här receptet: Älska oftare, mer intensivt och med större närvaro. Älsko...


Vill du bli en bättre och mer våghalsig problemlösare?
Pröva då det här receptet: Älska oftare, mer intensivt och med större närvaro.
Älskog är ett av många sätt att hålla hjärnan i trim livet igenom.

Enligt en artikel i Daily Mail så är det vår livsstil och vad vi ger våra kroppar som avgör hur bra våra hjärnor fungerar. Mörk choklad och massor av kallt kött till frukost ligger överst i listan över vad som är bra för vår hjärna, medan sex är livsnödvändigt för den som vill hålla igång hjärnan senare i livet.
Vad som däremot sänker hjärnans kapacitet är att röka cannabis, kolla på såpor eller umgås med gnälliga och negativa människor.
Terry Horne har skrivit boken Teach Yourself: Training Your Brain. I boken har han samlat forskning från hela världen och ger massor med tips på aktiviteter som är bra för hjärnan.
– Vad vi äter och dricker, vår inlärning i skolan och vilket humör vi har, är av avgörande betydelse, säger han. Människor kan hela tiden välja hur de vill leva och därmed hela tiden öka sin kognitiva förmåga genom hela det vuxna livet.
Och det låter ju verkligen förhoppningsfullt. Eller hur? En taskig barndom, skräpsmatsätande eller rökande behöver inte vara så farligt – bara du gör ett nytt val…. Och tar någon form av ansvar för hur du vill att just din hjärna ska fungera.
Och sex är alltså en arena som är bra både för hjärnan och för ditt allmänna valmående. Det beror på att det sker en massa kemiska processer när vi älskar, till exempel att nivåerna av lugn-och ro-hormonet oxytocin ökar. Att älska också ökar också din förmåga att tänka ut nya eller mer modiga lösningar på problem.
Författaren föreslår att du ska leva enligt konceptet BLISS (Body-based pleasure, Laughter, Involvement, Satisfaction and Sex), kroppsbaserad njutning, skratt, att bry sig om tillfredsställelse och älskog – ingredienser som alla gör det möjligt för hjärnan att fungera väl.
– Umgås med människor som får dig att skratta, som har humor eller som delar dina intressen och undvik människor som klagar, gnäller och är allmänt negativa – för de kommer att göra dig deprimerad, säger Terry Horne.
Det är bara att hålla med. Hur jobbigt är det inte att umgås med gnällspikar?Related

sex 7664562845263246030

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Bra sex handlar om att båda parter är relaxed, lugna, och fokuserade,men också att ha ett bra förspel med massage,oljor, doft ljus , mycket smek,leka med tungan runt och på hennes klitoris. Testa att smeka hennes hals nacke mage rygg rumpa innanlår och vagina med isbitar,event smeta in hennes nakna kropp med choklad mousse och sedan slicka upp det.Mvh en sthlms kille på 30 år

    SvaraRadera
  2. Bra sex handlar om att båda parter är relaxed, lugna, och fokuserade,men också att ha ett bra förspel med massage,oljor, doft ljus , mycket smek,leka med tungan runt och på hennes klitoris. Testa att smeka hennes hals nacke mage rygg rumpa innanlår och vagina med isbitar,event smeta in hennes nakna kropp med choklad mousse och sedan slicka upp det.Mvh en sthlms kille på 30 år

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item