charlotterudenstam

Det händer.

Foto: Eva Elings Det finns verkligen magiska inslag i tillvaron. Jag ber om något. Och det händer. Inte alltid på det sätt som jag hade...


Foto: Eva Elings

Det finns verkligen magiska inslag i tillvaron.
Jag ber om något.
Och det händer. Inte alltid på det sätt som jag hade trott. Men det händer.
Jag känner flödet.

Budskapen kommer till mig från de mest oväntade håll. Ett kommer i en trumresa. Ett annat i en meditation. Ett tredje från en vän. Ett fjärde från en kommunikatör. Ett femte från mig själv… ja och så bara fortsätter det.

Kanske det är så att det kommit budskap till mig hela livet och att skillnaden bara är att jag har lättare att höra dem nu. Förut kanske någon måste skrika till mig många gånger för att jag skulle uppfatta det. Nu kanske det räcker med en viskning eller blinkning. (Fast ibland behövs nog skriken fortfarande.)

Jag vill något och detta något är viktigt. Du vill något och detta något är viktigt. Min uppgift är att vara mig själv. Egentligen räcker ju det. Att våga vara jag. Att vara sann. Och jag känner hur det sanna jag verkligen brinner för att sprida kärlek. Att det är det jag vill, det jag ska och det jag skapar förutsättningar för, inte minst genom den här bloggen.
Har du lagt märke till att den har fått ett nytt namn? Namnändringen är en hjälp både för mig och för dig. Jag blir tydligare för mig själv och förmodligen blir jag tydligare för dig också. Lust och liv är väl bra, men det är vagt. Det jag vill bidra till är kärleken och livskraften och en väldigt bra kanal för att hitta det är att leva ut sin sexualitet. Våga njuta. Våga vara i njutningen. Våga mötas där.

Och nu får jag allt fler tillfällen att berätta om det. Alexander och jag har flera föreläsningar inbokade (och gör gärna fler). Det blir allt fler intervjuer. Flöde.
Och jag tänker på kärlekens kraft. På gånger då den faktiskt går att bevisa. Som när Theresa Knight blev fri från sin cancer, tack vare sina kärleksmöten med sin älskade Challis. (Läs gärna deras bok!)

Och jag tänker på det som förde mig och Alexander samman för sju och ett halvt år sedan. Dragningskraften var magnetisk – och nu sitter vi här och både älskar varandra och vill bidra till kärlek till världen. Vi gör det delvis tillsammans och delvis med våra olika uttryck.
Och jag ber för fortsatt flöde, för mer kärlek, för mer värme och för mer närhet.
Namaste!


Related

uppgift 6577683056110658741

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item