charlotterudenstam

Aktuellt från Lust och liv!

Vi har några intensiva dagar med Lust och Liv just nu! Nu i lördag leder vi workshoppen "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kr...

Vi har några intensiva dagar med Lust och Liv just nu!
Nu i lördag leder vi workshoppen "Ingen skam i kroppen - frigör din sexuella kraft".
Nästa torsdag föreläser vi på Borgeby hälsa och två dagar senare på en mässa i Bjärnum.
Var med oss och vält världen!

Det är härligt att det börjar hända mycket kring Ingen skam i kroppen och Lust och liv. Och det vi, Alexander och jag, vill förmedla till världen och bidra med känns så viktigt. Mer kärlek behövs! Bättre relationer behövs! Mer närhet i vardagen behövs! 
Vi kan snart se tillbaka på åtta år tillsammans, åtta år då vi har utvecklats i kärlek till varandra. Åtta år då vi var och en har gjort en inre resa, parallellt med vår gemensamma resa. En resa där vi bland annat har utbildat oss till kroppsterapeuter och sexsibilitycoacher och som ständigt leder oss till nya insikter.
De senaste åren har vi börjat dela med oss av vår kunskap och vi kommer att göra det i ökande takt. Du kommer att se oss i medier där vi talar om sexualitet, relationer och närhet, du kommer att få inbjudningar till workshoppar, föreläsningar och samtal. Dessutom erbjuder vi coachning och terapi.
För dig som vill börja med att glänta på dörren till din livskraft rekommenderar vi vår bok "Ingen skam i kroppen, frigör din sexuella kraft." Vi har också nya projekt på gång, som vi kommer att berätta mer om, tids nog.
Men just nu har du alltså möjlighet att möta oss i workshoppen på lördag. Den kan du läsa mer på på www.lustochliv.se . En heldag i Malmö för bara 1000 kr.
Annars kan du, helt gratis, lyssna på när vi talar på temat "Ingen skam i kroppen" på Borgeby hälsa den 28 oktober kl 19.00. Bor du i Malmö kan du höra av dig, vi kan ta med någon extra i bilen.
Och på lördagen den 30 oktober deltar vi på hälsomässan på Folkets park i Bjärnum, där vi talar kl 10. Tyvärr gör de väldigt lite reklam för sig på nätet, så jag kan bara bistå med denna länk (men googla gärna själv...)  


 Jag hoppas vi ses. Snart!
Kram Charlotte


Related

workshop 5606688855595202442

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item