charlotterudenstam

SEX: Vill du få en kvinna att njuta? Släpp tanken på abc-sex.Kvinnor gillar sällan repriser.
Åtminstone inte när det gäller sex.
Det är ofta resan, inte målet som är det viktigaste.
Och de partner som använder den kunskapen kan bli verkligen uppskattad.

Mina vänner Challis Jensen och Theresa Knight föreläser världen runt om magiskt sex. Och Challis, som levt i långa singelperioder, har lärt sig vad kvinnor inte vill ha.

Han menar att många män tänker så här:
– Om jag först gör a och sedan b och sedan c så borde hon bli tillräckligt upphetsad för att jag ska kunna stoppa in den.
Alltså först kysser jag henne lite på munnen, sedan rör jag vid hennes bröst och sedan smeker jag hennes kön.

Om det inte får önskad effekt börjar många män om från början igen. Abc, abc, abc.
Ibland när jag blir intervjuad om varför kvinnor tappar lusten så brukar jag säga: De är uttråkade. Sexet är rutinartat och sker på ungefär samma sätt.Om partnern är en man och enbart har orgasm som mål, så kanske han kan känna att kvinnan stoppar upp processen… men hör ni män… om en kvinnlig partner bara är tillför att ejakulera i och inte möta… tja då kanske då går lika bra att runka av sig lite lagom ofta?
För många kvinnor vill ha mer än abc och om det nu nödvändigt ska vara de tre ingredienserna, så variera för gudinnans skull ordningen. Att räkna ut vad nästa drag blir är verkligen tråkigt, även om det börjar löddra i ljumskarna.

Ett bra tips för dig som vill ha en kåt och villig kvinna är att du möter henne där hon befinner sig just i dag. Det som kåtar upp en kvinna ena dagen kan tråka ut henne en annan. Det som kännetecknar kvinnor är att de förändras och är flödande…
Man kan säga att det finns en skillnad mellan kvinnor och män när det gäller upphetsning (åtminstone fram till dess att mannen har tränat upp sin förmåga) och det är att mannen blir kåt i kuken och kvinnan blir kåt i kroppen. 

För en kvinna kan det alltså räcka med att smeka kuken… och han kan till och med bli otålig om hon smeker honom på fler ställen. Men med kvinnor är det annorlunda.
Det sägs att en kvinnas hud är tio gånger mer känslig för beröring och tryck än en man och därför gillar hon ofta känna lustkänslor vid beröring på större delen av kroppen.

Det tar ofta – men inte alltid – längre tid att hetta upp en kvinna. För en kvinna fungerar det sällan att titta på något (till exempel porr) eller att lyssna på något för att bli tänd.
Så ett grundtips är att vänta med att röra kvinnans kön, känn dig som en upptäcktsresande och leta nya och fler erogena zoner på hennes kropp.

Enligt en amerikansk sexolog kan en tumregel vara att ägna kroppen 2/3-delar av tiden.
Lär känna din kvinnliga partners hemligheter. Vad är det som gör just henne het? Och använd den kunskapen!
Försök också att älska henne precis som hon är och ser ut… många kvinnor har fått sitt utseende kritiserat och har troligen också själva haft diverse kroppsliga komplex. När en kvinna känner sig accepterad är det mycket lättar att njuta.

När du möter en kvinna ... eller för den delen en man ... använd alfabetets alla möjligheter.

Related

sexualitet 7242220438533460478

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item