charlotterudenstam

Jamie Oliver har fått konkurrens. Nu kommer den nakna terapeuten.

Hur ska man få män att våga tala om känslor? Eller snarare, hur ska man få honom att fortsätta tala om känslor? Sarah White i New York tyc...Hur ska man få män att våga tala om känslor? Eller snarare, hur ska man få honom att fortsätta tala om känslor?
Sarah White i New York tycker sig ha svaret:
Hon ger terapi medan hon långsamt strippar framför sin webbkamera. Skulle det funka på dig?

Det kanske var någon som hajade till första gången de hörde talas om Jamie Oliver, den nakna kocken. Men många var tillräckligt nyfikna för att se programmet och jag gissar att en och annan kanske blev besviken för att han hade kläder på sig.

Men nu är det en amerikansk 25-åring som gått från ord till handling. När hon har sina terapeutiska sessioner så klär hon långsamt av sig. Själv menar hon att det innebär att att hon samtidigt strippar en del lager från klientens undermedvetna.


– Under sessionerna använder jag kåthetens kraft för att ge klienterna mer kontroll över sina liv. Målet är att använda nakenhet för att du ska förstå dig själv och din värld bättre, så att du kan känna dig stor och kraftfullt och att lusten du kan känna under sessionerna kan leda till större lust i övriga delar av ditt liv, säger hon till Daily Mail.

De flesta som söker sig till Sara White är karlar. Sarah White är ingen traditionell psykolog, men har läst lite psykologi på universtet, men tyckte att det fattades något i utbildning… och det var ett öppet intresse för sexualitet.

Och där tror jag att hon har en poäng. I många utbildningar där sexualitet borde finnas på schemat på ett eller annat sätt så antingen saknas det, eller behandlas på ett styvmoderligt sätt, kanske för att lust och sexualitet fortfarande är relativt tabubelagt. Därför tycker jag att det är bra att det finns människor som Sarah White, som vågar gå nya och egna vägar. Vad än mörkermän och belackare tycker.
Och själv säger Sarah White i amerikanska medier att målet är att visa hennes klienter att hon inte har något att dölja för att uppmuntra dem att bli mer ärliga.
– Särskilt för män kan det vara till hjälp att se en naken kvinna, de kan fokusera bättre, titta djupt in i sig shälva och tala öppet med mig. Freud andvände fria associationer. Jag använder nakenhet.
Related

terapi 8753425642629329393

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item