charlotterudenstam

Om jag ändå kunde klona mig. Inte.

Calle Rehbinder klonar sig på allvar. Och det är nog smart, med tanke på alla järn Calle har i elden, Calle som enkelt uttryckt är livssti...

Calle Rehbinder klonar sig på allvar. Och det är nog smart, med tanke på alla järn Calle har i elden, Calle som enkelt uttryckt är livsstilsliberal, kärlekslärare, hängiven make och far, bloggare och konstnär. Det händer så mycket och jag skulle vilja vara på flera ställen samtidigt. 
Och jag får inse att jag bara har en kropp. 
Då kom idén – jag kan ju skicka någon annan och sedan ta del av informationen. 
Vilken fiffig lösning! 

Under sommaren har jag lyssnat på många föreläsningar på nätet. De har antingen kommit via The Shift Network eller Kristin och David Morellis Enwaken. Hos the Shift har jag tagit del av människor som lever i medvetna relationer på olika sätt – oerhört intressant och med massor av spännande människor, som Deva Premal och Miten, Kathlyn och Gay Hendricks, Chameli och Arjuna Ardagh, Gary Zukav och Linda Francis.

Och familjen Morelli har lockat in mig att lyssna till (och köpa) Everything is energy world summit. Jag har lyssnat om energi ur alla möjliga infallsvinklar. Jag har testat flera av deras energiverktyg. Jag har känt mig uppfylld och fått massor av idéer – och satt en del av dem i rullning. 

Under en av föreläsningarna från The Shift Network finner jag mig lyssnande på Barbara Marx Hubbard och Stephen Dinan, som talar om Birth 2012. Och det är något som klickar direkt. 
De talar om en slags nystart för mänskligheten, där vi kan nå upp till en ny utvecklingsnivå som bidrar till att vi överlever och får det bättre än tidigare. Där kriserna vi ser runt oss (miljö, ekonomi, krig, befolkning etc) kan ersättas av något annat och där all ny teknik (till exempel nano, quantum och de nya möjligheterna att vara i kontakt ständigt med hela jorden) gör det möjligt att skapa något nytt…
Jag anmälde mig omgående till ACE-träningen och sitter nu varje onsdagsmorgon mellan 02-04 och lyssnar, tittar och samtalar om utveckling ur ett evolutionärt perspektiv med människor från hela världen. Jag är med i en community, jag får en massa att läsa, jag talar med andra som går träningen… en ny spännande värld öppnar sig och jag känner att här vill jag verkligen göra en insats. 

Och samtidigt skulle jag vilja åka till Boulder i Colorado för att vara med om ett Live-event med Kristin och David Morelli. 

Samtidigt som det evenemanget äger rum leder Alexander och jag workshop i Umeå och Sundsvall – så det är fysiskt omöjligt för mig att befinna mig på två kontinenter samtidigt. Fast jag skulle vilja. 

Och jag inser också att det där med att åka till Boulder är något jag inte mäktar med på andra sätt också… 

Den här hösten är mitt extra engagemang ACE-träningen och jag vill genomföra det på ett sätt som är bra för mig. Och då går det liksom inte att splittra mig hur mycket som helst. 

Jag kände viss frustration över det i går. Jag ville verkligen kunna dela mig i åtminstonet tre och höra allt. Det var då jag insåg att jag funnit en lösning. För jag vet ju en kär person som ska åka på det där Live Eventet i Boulder. Nämligen Marie Ek Lipanovska. Och eftersom jag har anmält mig till hennes meditationsgrupp (där vi också kommer att jobba med energi á la Morellis) så kommer jag ju att kunna skörda frukterna av hennes resa. Även om det hade varit så roligt att verkligen vara där med kroppen. 

Den insikten har gett mig ett visst lugn. Jag behöver inte göra allt själv. Vi är många som kan bidra, vi kan dra våra strån till stacken och tillsammans bygger vi något fantastikt. Jag fick ännu en impuls häromdagen. 

Chameli Ardagh bjöd in till ett åtagande om att meditera och bidra med pengar till barnen i Somalia. Jag skulle kunna delta i livesändningar med intressanta och medvetna kvinnor. Också här kände jag längtan att delta och bidra. Och jag hoppas att många väljer det också. 

Alltså, det är tid att välja nu. 
Jag har gjort ett val och behöver vara konsekvent. Det känns bra. Och jag är övertygad om att jag får till mig det jag behöver från andra. 
Och jag är så glad för Maries skull, att hon ska åka till Colorado. Och jag är så glad för min skull… att jag sedan kommer att möta henne, uppfylld av ny energi, med nya insikter. Jag kommer att träffa henne redan nästa vecka – och sedan efter Colorado – vilken version av Marie kommer jag att möta då? 6.5? 

Vilka viktiga val gör du?

Related

val 7608082287644430794

Skicka en kommentar Default Comments

 1. Jättekul att du använde denna bild som illustration till din bloggpost.

  Jag har gjort ett par till kompositer nere i Frankrike, med ännu fler varianter av mig och Jennie.

  Här har du Jennie gånger 26 framför Chateau Garreau:
  http://www.cirkuseros.nu/temp/callejennie/jennie_garreau_komp.jpg

  Och här har du mig gånger 30 - med den lilla roliga bilen gånger 30 också!
  http://www.cirkuseros.nu/temp/callejennie/calle_cv2_komposit.jpg

  Nu snackar vi simultankapacitet på allvar!

  SvaraRadera
 2.  Alla sätt att sprida info om varandra och våra verksamheter känns bra för mig :) Och ditt fotoprojekt är härligt... I dag bloggar jag om begränsningar på ett annat sätt... kanske du har hittat lösningen?

  SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item