charlottecronquist

Lördagsövning: Skapa en varm plats.

Du vet den där känslan av att komma hem och bli mottagen. Känslan av att det är varmt och skönt och mysigt. Som att du blir omfamnad av sj...




Du vet den där känslan av att komma hem och bli mottagen.
Känslan av att det är varmt och skönt och mysigt.
Som att du blir omfamnad av själva rummet.
Jag föreslår att din lördagsövning är att skapa en plats i ditt hem, kanske ett helt rum, som, åtminstone för en stund, får sända ut en massa värme.


När jag tar emot mina gudinnor så har det, denna årstid, redan hunnit bli mörkt. Jag har tänt levande ljus i de båda rummen vi kommer att vistas. Jag har laddat med kuddar i olika röda nyanser. Och vi kommer att sitta i cirkel på en stor röd äkta matta. Varje gudinna välkomnas med en mjuk kram, så hon verkligen känner sig välkommen.
De enkla sakerna skapar en stämning av värme, av att bli mottagen, av att komma hem, att vara en del i en gemenskap.

Så jag föreslår att du i kväll, på ditt eget vis, skapar en sådan atmosfär i ditt rum. Och låt hjärtat vara med. Hjärtat är så mycket viktigare än vi oftast tror. Jag skickar med en liten film från Hearth Math institute för att påminna om det.

Bjud in dig själv och dina kära i värmen i dag.




Related

värme 3404606552965415534

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item