charlottecronquist

Vågar du vara sårbar?

Häromdagen skickade Albert ett TED-klipp till mig, och skrev: Började titta på den här på väg till jobbet i morse....


Häromdagen skickade Albert ett TED-klipp till mig, och skrev:
Började titta på den här på väg till jobbet i morse. Har inte hunnit titta klart, men redan efter halva känns det som att du MÅSTE se den! (vilket du kanske redan har? i så fall MÅSTE du se om den)


Och ja... den träffade precis i mitt hjärta. Brene Brown säger det jag också vill säga... och hon bevisar det också vetenskapligt... att sårbarhet är viktigt... att de människor som är öppna, moda, empatiska, känner värde och vågar älska också vågar känna sin sårbarhet.
Wow, liksom.
Titta på det här igen och igen och igen.
Personligen kan jag le flera gånger... för det finns en massa saker som jag känner igen hos mig själv... Som att jag ville ”veta hur det funkar”... och inte trodde att jag behövde gå in i mig själv (eller snarare, inte hade en aning om hur det skulle gå till).
Det är en av de viktigaste sakerna jag brinner för... Att du ska våga säga ja till ditt ja... även när det känns sårbart... för det är när du gör det... tja, som det öppnar sig något nytt... ditt hjärta... expanderar.
Så har du chansen, kom till vår workshop på lördag, i Stockholm, den som heter : Vägen till ditt ja... och är det så att skam är en av de saker som hindrar dig... har du chansen att jobba lite med den på söndag...
Öppna för din sårbarhet! Även om det gör ont är det värt det... för där inne möter du... Din essens... Det som verkligen är du!
Välkommen in i sårbarheten.

Related

www.lustochliv.se 3727986969230777441

Skicka en kommentar Default Comments

  1. När vi öppnar upp för sårbarheten i oss, lär vi känna vår egen essens. <3 Din vän Titti

    SvaraRadera
  2. Med tårar som trillar ner för mina kinder säger jag Tack Charlotte

    SvaraRadera
  3. Charlotte Rudenstam16 mars 2012 kl. 12:08

    Å Rinella... du kom åt din sårbarhet. Grattis <3

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska livet mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

prenumerera

100%-podden

Leta i den här bloggen

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

item