charlotterudenstam

Lust och liv presenterar stolt: Sexsibilityfestivalen 2012

Äntligen är det bestämt. Det blir en sexsibilityfestiva l i år. Boka in 13-18 juli och förberedd dig på en njutningsfull festival, där du ...
Äntligen är det bestämt.
Det blir en sexsibilityfestival i år.
Boka in 13-18 juli och förberedd dig på en njutningsfull festival,
där du kan bara vara, känna närhet, leka, skapa, allt på temat kärlek,sensibilitet och sexualitet.
En unik festival som körs för fjärde året på Skeppsudden strax utanför Norrköping.
“Den nära festivalen.”Alexander och jag har varit med på alla festivaler hittills. Det är på sexsibilityfestivalen vi testat vår workshop “Ingen skam i kroppen” för första gången. Och det är där vi har blivit närmare bekant med andra människor som är nyfikna på mera närhet och närvaro i sina liv.
Första kvällen brukar det finnas mycket pirr i luften. Vad är en sexsibilityfestival egentligen? Vad förväntas jag göra? Vad förväntas jag bidra med? Var går gränserna?
Sexsibilityfestivalen är en tillåtande festival, men för den sakens skull inte gränslös. Det är viktigt att du känner dina gränser och respekterar andras.
Festivalen är till för dig som vill öppna dig för mer sinnlighet och som vill göra sexualiteten viktigare i ditt liv. Som vill utforska ditt förhållande till din kropp och till din sexuella energi.
Den består av en väldig massa workshoppar, som alla är helt frivilliga att gå på, senaste året pågick tre parallella workshoppar för det mesta. Det finns möjlighet att dela dina upplevelser med andra deltagare i sharinggrupper, är du riktigt intresserad och har en lite mindre plånbok kan du anmäla dig som volontär och hjälpa till med allt möjligt, från att skiva morötter till att svabba golv. Det kommer också att finnas en massa massörer och sexsibiliycoacher som kommer att erbjuda sina tjänster, så här finns en möjlighet att prova på många saker. Det kommer att ske föreläsningar, dans, meditationer... och möjlighet till bastubad och bad i Bråvikens vatten. Många av deltagarna kommer att bo i egna tält och i år kommer det att serveras mer varierad kost än tidigare år - tidigare har festivalen serverat enbart vegetarisk mat.
Självklart är festivalen helt drogfri. 
I år blir Alexander festivalgeneral, medan festivalens skapare, Lorenzo Stiernquist fokuserar på att skapa ett spännande innehåll.
För er som varit med tidigare kan vi också berätta att det kommer att finnas mer vatten att tillgå än tidigare!
Än så länge släpper vi inte programmet. Men vi kan ge exempel på inslag från tidigare år:  Workshoppar som Ingen skam i kroppen, initimtet och integritet, kroppsmålning, tantralek, taoistisk energimassage, flörtskola, AUM-meditation, Ur-sinnlighet, tantrisk kontaktimprovisation, frigörande andning, yoniavgjutning, solosex, new tantra. Varje sommar har Johan Ekenberg föreläst på temat “Sex en motorväg till gud”, det har också varit andra föreläsningar, till exempel om kärlekens olika språk och om vaginarts (med tillhörande bildspel).
Så börja med att boka in dessa datum i din kalender. Vi kommer efter hand att släppa innehållet... och … du som varit med tidigare kan räkna med flera nyheter.

Related

workshop 7345560490456448813

Skicka en kommentar Default Comments

  1. Coolt att Alexander är festivalgeneral!!! Lycka till båda med era workshops.
    Låter som en spännande festival. Kram 

    SvaraRadera
  2. charlotterudenstam24 mars 2012 09:32

    Tackar och niger <3

    SvaraRadera

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item