charlotterudenstam

Välkommen på sexsiblitykväll: Känn ditt ja på fredag i Malmö.

Hur känns ditt ja till dig själv? Och hur känns ditt nej till andra? Det kan du utforska på fredag 23 mars nu här i Malmö. Då ordnar Alexa...
Hur känns ditt ja till dig själv?
Och hur känns ditt nej till andra?
Det kan du utforska på fredag 23 mars nu här i Malmö.
Då ordnar Alexander och jag Malmös allra första sexsibilitykväll.Tänk dig en kväll då du kan vara dig själv. Då du både kan flyta med och känna. En kväll där du får utforska någon del av dig. En kväll som kan ge ledtrådar in till din egen känslighet, din egen sensibilitet och i förlängningen till din egen lust.

På fredag kväll är du välkommen hem till oss på Reginavägen 70. Vi bjuder på en tvåtimmars workshop på temat: Vägen till ditt ja till dig själv. En workshop där du på ett lekfullt sätt får möjlighet att komma i kontakt med dina gränser - och om du vill, utvidga dem något.

Det kommer också att finnas plats för samvaro och samtal. Alexander och jag kommer att berätta en del om vad sexsibility är och om vad en sexsibilitycoach gör. Dessutom kommer ni att få förhandsinformationn om höstens nya utbildning: Sexsibility SYD som kör igång i oktober 2012. Det blir en utbildning för dig som vill utforska din sexualitet, din närvaro, din sensibilitet - en utbildning som du antingen kan använda yrkesmässigt, som sexsibilitycoach eller i annat människoaarbete, eller bara för din egen skull. För att du vill få ut mer av livet, få mer kontakt med dig själv, känna din lust och sensualitet.

Vi kommer också att berätta om de två workshoppar vi har nästa helg.
Heldagen: Vägen till ditt ja till dig själv ( 31 mars)Heldagen: Ingen skam i kroppen (1 april)

Mest får du ut genom att gå båda. Men det går lika bra att gå en av dem. Varmt välkommen till våra arrangemang.

Det kostar dig 200 kr att vara med nu på fredag. Förutom workshop får du fika.
Vi öppnar dörrarna vid 18.30. Startar workshoppen vid 19, låter den pågå till 21. Fikar sedan och stänger dörrarna om oss tidigast 22.30

Skicka ett mejl till info at lustochliv punkt se och säg att du kommer.
Eller ring Alexander på 070 616 72 42

Related

workshop 2938136715807187873

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item