charlotterudenstam

Möt sexualiteten i dig.

Tänk att möta en annan människa hud mot hud. Att få smeka den andres hud med dina lätta händer. Att mötas naken, sårbar, närvarande ... o...Tänk att möta en annan människa hud mot hud.
Att få smeka den andres hud med dina lätta händer.
Att mötas naken, sårbar, närvarande ... och fylld med lust.
Det vill sexsibility bidra till.


Det finns så många sexuella möten. Det finns snabba, långsamma, hårda, mjuka, närvarande, frånvarande, eldiga, avslagna, aggressiva, kärleksfulla, flämtande, utmattande, skapande, korta, spännande, främmande, skummande, översvämmande, hämmande, hetsande, sexiga, sårbara, kränkande, fruktansvärda, saliga, heliga, gudomliga, kosmiska, vardagliga, fantasifulla, meditativa, sprutande, taoistiska, tantriska, metafysiska, energifyllda, energifattiga, snälla, stygga, utmanande, farliga, förföriska, fräna, fuskiga, fantastiska, ensamma, mångsamma, trekantiga.  Och så ditt sätt som kanske är något helt annat. Något som är ditt sexuella mötessätt.

Oavsett börjar min sexualitet med mig. Med lusten eller olusten i mig. Med min kropp. Mina tankar. Min närvaro. Min kåthet. Med mig. Den börjar inte med dig, även om det är vad många inbillar sig att tro.

Sexualitet kan utspela sig på flera plan. Jag kan känna starka sexuella känslor kroppskontakt. Ibland är mötena rent kosmiska (och ibland komiska).
Det är spännande att utforska sexualiteten. Att lägga märke till mina gränser. Att pröva att göra det sexuella rummet lite större, lite större och ändå lite större. Att upptäcka att sex och sexualitet kan vara så mycket mer än jag trodde från början.

Jag känner mig så tacksam över att jag har valt och väljer att utforska det sensuella och känsliga landet. Jag har fått oerhört starka upplevelser jag inte en kunnat fantisera mig till. Och jag har gjort det för att jag vågat träna, vågat testa och även vågat utbilda mig, utbilda mig till sexsibilitycoach, gå på sexsibilityfestival, gå på tantrakurser, gå på sexkurser, gå på spännande workshoppar.

Nu far vi först till Köpenhamn och sedan till Göteborg för ett par sexsibilitykvällar. För vi vill att du ska få uppleva dig och din sexualitet. Känna dina känslor. Känna din närvaro. Våga sträcka din hand mot någon annan. Våga kramas i närvaro. Väga känna det som rör sig därinne. Din låga. Hur den än ser ut.

Välkommen till Köpenhamn 22 maj, till Göteborg den 23 maj, till Sexsibilityfestivalen 13-18 juli och till Sexsibilitycoachutbildningen som startar i oktober.

Related

workshop 5957291531290622049

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item