charlotterudenstam

Sommarkampanj: Var är det skönast att ligga?

Vad är bästa sättet att få ungdomar (och vuxna) att välja säkert sex? Alltså, kondom på? Lafa i Stockholm har i år en härligt som...
Vad är bästa sättet att få ungdomar (och vuxna) att välja säkert sex?

Alltså, kondom på?
Lafa i Stockholm har i år en härligt sommarkampanj som vill locka kondomanvändare att berätta var de har haft bäst sex.


– Syftet med årets sommarkampanj är att påminna om att kondomer är en viktig detalj i packningen när man ska ut och resa, säger Elin Jacobsson, projektledare på Lafa till tidningen Insikt.
För det är ju rätt skönt att ha ett sommaräventyr, och slippa komma hem med objudna följeslagare som en graviditet, klamydia, gonorré eller ännu värre ett HIV-virus.
Bra kampanjidé.
Detta är femte året i rad som Lafa har sommarkompanj för kondomer och nu har de skapat den ljud- och vibrationskänsliga mobilappen "Liggprofilen".

På kampanjsajten Kondom08.nu kommer besökarna att kunna märka ut sina skönaste liggplatser på världskartan med en eller flera beskrivande symboler så som ”storstadsbuller”, ”mjukt underlag”, ”garanterad publik” och ”oslagbar utsikt” och sedan lägga till sin egen berättelse om favoritplatsen i ord och bild. Geografiska platser kommer naturligtvis att vara sökbara för andra som står i begrepp att planera semesterresan. De bästa historierna kommer att belönas med presentkort på en resa.
I år går det till och med att beställa hem kondomer gratis via mobilen.
– Vi tycker att det är viktigt att man har kondomer med sig när man är ute på resa. På så sätt vet man att man har dem tillgängliga om och när man sedan behöver dem och slipper springa runt på en främmande plats och leta efter ett ställe att köpa på. Dessutom vet man att de kondomer man använder är kvalitetssäkrade, säger Elin Jacobsson.
Erbjudandet om att få kondomerna hemskickade gäller en gång per person och kuvertet innehåller antingen tio kondomer eller fem kondomer och fem glidmedelsförpackningar.
Gå in på Kondom08.nu och skriv in din plats. Undrar om min kommer att vara Sexsibilityfestivalen? Start fredag!

Related

världen 3970484299682213031

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item