charlotterudenstam

Unna dig njutning i höstmörkret. Kom på Livslustfestivalen.

Hela helgen 23-25 har du möjlighet att känna din livslust... vi är massor med lärare som kommer till Livslustfestivalen och vi hoppas o...Hela helgen 23-25 har du möjlighet att känna din livslust... vi är massor med lärare som kommer till Livslustfestivalen och vi hoppas också att många som vill ha lite värme i hösrusket kommer.
Alexander och jag bidrar med två workshoppar. En för att minska skammen och en för att hitta ditt ja.
Det du behöver göra är att bestämma dig och sedan ta dig till Stockhomstrakten där festivalen äger rum. Förutom alla härliga lärare (du ser vilka på flyern) så finns det också möjlighet att unna sig något extra, som en massage... eller något annat du vill kosta på dig.
Jag hoppas så klart att få se dig där, med oss, kanske blir det en innerlig kram, kanske blir det en lärdom, kanske handlar det bara om att få chilla en stund med oss - eller med andra.
Det finns massor med godbitar på programmet - så om du tvekar... välj att agera... välj att följa med i njutningens tecken. Du får hela helgen för mindre än 2000 kr. Ett unikt tillfälle!

Kärlek
Charlotte

Hela programmet hittar du här.

Är du i södra Sverige eller i Köpenhamn i kväll - häng me på sexsibilitykväll.

Related

sexualitet 2676518252174782478

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item