charlotterudenstam

Encourager proudly presents: Nu kan du boka din plats på sexsibilityfestivalen!

De senaste veckorna har Alexander suttit och jobbat med hemsidan för sexsibilityfestivalen - nätterna igenom. Och nu, när det är ...

De senaste veckorna har Alexander suttit och jobbat med hemsidan för sexsibilityfestivalen - nätterna igenom.
Och nu, när det är exakt fyra månader tills vi öppnar porten till årets festival är det äntligen dags att slå på stora trumman:
Festivalwebben är klar. Du kan boka din plats på årets härligaste festival!


11-16 augusti 2013 är det dags för årets Sexsibilityfestival. I år sker den på ny plats - Wikegårds semesterby på nordöstra Öland. Och det sägs att Öland i augusti är bland de solsäkraste platserna i landet att vara på.
Och festivalen doppar sig nästan i Östersjöns ljumma vatten, för havet ligger där och väntar på besökarna bara några hundra meter bort med härlig sandstrand.
I år erbjuder vi många nyheter och vi hoppas få möta många nya och gamla vänner från när och fjärran.
Hemsidans första version är gjord på engelska - eftersom vi vill locka deltagare från fler länder än Sverige. Workshopparna kommer att ledas på svenska eller engelska och så hjälps vi åt med översättning när det behövs. Det talade språket ska inte vara ett problem.
Vi har många fina workshopledare på festivalen - och vem vet, kanske det dyker upp fler längs vägen... vi håller ögon och öron öppna för intressanta lärare för dig att möta och inspireras av.
Nya workshopledare för året är:
Matt Sinbad, Unique Tantra
Silja Rehfeldt, United Bliss

Och naturligtvis kommer flera av våra gamla vänner, som underbara Calle och Jennie Rehbinder, Johan Ekenberg och Mr Sexsibility himself: Lorenzo Stiernquist.

Och så flera andra lärare - som jag kommer att presentera inför festivalen i olika inlägg - och i festivalens nyhetsbrev, som jag rekommenderar att du prenumererar på, så att du får alla nyheter om festivalen!

Det känns så härligt att vi så här tidigt kan presentera festivalen. Alexander har arbetat mer eller mindre heltid med detta i flera månader... först för att hitta någon som gärna tar emot oss och så för att ordna så goda förutsättningar som möjligt.

Nu kommer vi tillsammans att skapa en unik mötsplats, som öppnar för njutning, som öppnar för att utforska sexualitet, för att dansa, för att samtala, för att leka - och allt detta sker i en anda av närvaro och ömsesidig respekt för varandras gränser.
Det kommer att finnas möjlighet att utforska det mesta från tantra till consious kink.

Du kanske är en av dem som vill vara med och hjälpa till att skapa festivalen. Bakom scenen sker en väldig massa arbete och för dig som volontär blir detta ett sätt att lära känna nya människor, träna på samarbete, använda dina kunskaper och bli en del av ett team som skapar något fantastiskt tillsammans.

Fram till 15 maj erbjuder vi ett earlybird-pris med 800 kr rabatt som innebär att du får hela festivalen för endast 4700:-

Jag deltar i bloggutmaningen #blogg100. Detta är dag 75.

Related

Öland 3487194229350302499

Skicka en kommentar Default Comments

emo-but-icon

Följ 100% Charlotte

Charlotte Cronquist

Charlotte Cronquist
Bloggen för dig som vill få ut det mesta av livet. Författaren och coachen Charlotte Cronquist lär dig hur du får bättre relationer och hur du kan älska mer. Blogposts in English available.

onlinekurser

coaching

100%-podden

Leta i den här bloggen

prenumerera

Få nya inlägg

Prenumerera på 100% Charlotte

Besökare (sidantal)

Google+ Följare

Facebookgillare

item